2777
2789
عنوان

به یه دختری دل بستم دو سال و نشد

188 بازدید | 27 پست

ده روز از عروسیش میگذره و مام عروسی دعوت بودیم و منم رفتم حواسم رو هر جا پرت میکنم باز یادش میفتم نشد هیچ وقت بهش بگم یا رسمی کنم بخدا قسم کوتاهی نکردم فقط نشد شرایط یاری نکرد نگید چرا نگفتی . خیلی عذاب کشیدم هفته عروسیش 

افسردگی گرفتم هیچ چیزی بهم حال نمیده من آدم شوخی بودم انقد شوخ که شوخی و جدیم رو نمیشد تشخیص داد الان با هیچکس حوصله صحبت کردن ندارم مادرم هم شک کرد و بهم گفت نکنه بخاطر اون دختره فلانیه هیچ وقت این عشق رو نه به دختره گفتم نه به خونواده ولی قبلا مادرم بهم دوسه باری گفته بود که از دلت خبر دارم و میدونم کیو میخوایی اونا بدرد ما نمیخورن این حرفشم بیشتر بخاطر شرایط بدمون بود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداش منم همون شرایطو داره پیشم درد دل میکنه میدونم ک سخته میگرفتیش گفتنش فقط راحته

الکیه باور ندارم

برا من همیشه شرایط مالی رو بهونه میکرد نمیدونم ی سری چیزای مزخرف رو

پسری ک بخواد جلو میاد

نگو پشمام بگو چه جالب،😌

یادت میره فراموشش میکنی مطمئن باش

زندگی مثل اقیانوس میمونه ته نداره 

اول جوونی هستی

یه روزی میرسه متوجه میشی عشق یه نگاه و صورت نیست

عشق یعنی وفا و وفا داری

یعنی عمق زندگی

الکیه باور ندارمبرا من همیشه شرایط مالی رو بهونه میکرد نمیدونم ی سری چیزای مزخرف روپسری ک بخواد جلو ...

نه اخه خودم بیقراریشو ناراحتیشو میبینم ولی واقعا سخته 

داداشم پشتوانه نداره وضع مالی انچنانی نداره جرات نمیکنه پاپیش بذاره میترسه غرورشو له کنن

خیلی دوسش داشتی مبگرفتیشتا اخر عمر ب پات میموند باید؟؟

چی بگم اونموقع ۲۰ سالم بود نه پولی داشتم نه حمایتی از خونواده نه شغل خواستم بخودش هم بگم درخونشون خیلی موندم هر کار کردم نشد ندیدمش 

نه اخه خودم بیقراریشو ناراحتیشو میبینم ولی واقعا سخته داداشم پشتوانه نداره وضع مالی انچنانی نداره جر ...

ولی برا من بیشعور با احساساتم بازی کرد بعد گف مثل ابجیمی

الکی بهونه کرد

بله گلم همه یکی نیستن

نگو پشمام بگو چه جالب،😌
الکیه باور ندارمبرا من همیشه شرایط مالی رو بهونه میکرد نمیدونم ی سری چیزای مزخرف روپسری ک بخواد جلو ...

من اگه با دختره در ارتباط بودم و اونم از عشق من خبر داشت و منو میخواست زمین و آسمون رو به هم می‌دوختم