2777
2789

سلام بچه عا من اندو دادم زخم و اینا نداشتم از مدفوع دادم گفت میکروب معده دارم ۱۰ روزه مترونیدازول بیسموت و شربت گیاهی میخورم ضعف شدید بدنی گرفتم با تهوع شدید دیروز تا الان قطع کردم الان تهوع دارم چیکار کنم نمیدونم از عوارض دارو هط خوب شدم نشدم ؟ 

آندو سخت بود....منم خیلی درد معده میکشم....ولی میترسم برم.....داداشم میکروب معده داشت نزدیک یکسال تحت نظر دکتر بود خوب شد

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آندو سخت بود....منم خیلی درد معده میکشم....ولی میترسم برم.....داداشم میکروب معده داشت نزدیک یکسال تح ...

به چه علت میکروب معده ایجاد میشه؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

آندو سخت بود....منم خیلی درد معده میکشم....ولی میترسم برم.....داداشم میکروب معده داشت نزدیک یکسال تح ...

بیهوش بودم اصلا نفهمیدم دادشتون پرهیز غذایی هم داشت زخمم داشت ؟ 

منم معده‌م بهم می ریزه ، ضعف میگیرم ، خیلی بده ، ببین بابونه خیلی خوبه واسه معده ، بگیر ، یک قاشقش رو خوب بکوب ، بریز تو یه لیوان آب جوش ، درشو بزار بزار ده دقیقه بمونه بعد صافش کن بخور قبل صبحانه بخور ، بیست دقیقه دراز بکش ، خیلی خوبه ، معده ی من عصبیه ، یکم استرس بگیرم ، ورم می‌کنه ، میسوزه رفلاکس میگیرم ، از این بابونه میخورم خوب میشم 

خودم گرفتم امروز خوردم همسرتون میکروب معده داشت ؟ همونو تنها خورد یا همراه داروهاش

همسرم خیلی داروها امتحان کرد ولی فمی لاکت براش معجزه شد

حقیقتا اسم داروها یادم نمیاد چندتا دکتر عوض کرد

اما الان خوبه 

منم معدم عصبی هس لینو کسی دیگه هم بهم گفت نخوردم

خیلی خوبه با نبات یا عسل بخور فشارت نیوفته ، آرام بخش هم هست اگه تونستی اسطوخودوس هم بخور ، اولین جایی که عصبی بودن بهش فشار میاره معده س ،آخه بگو به تو چه ، تو چکار داری تا آدم یه ذره عصبی میشه تق درد میگیری 😄