بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه باو میخوام تازه شروع کنم 😂 از اصفهان سراغ داشتی بگو
همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
ایوای نه اصفهان سراغ ندارممتاسفانه 🥲😂کلاس زبان خوب و بد نداره پیگیر بودن خودت مهمه و علاقه
نه باو یه موسسه رفتم نگم برات افتضااح یه روز کنسل میکردن یه روز نه بعد سطح همه اونا بالاتر بود موندم چرا اصلا اومده بودن تو اون کلاس بعد استادش هم سطح اونا درس میداد ان سم خالص برا همین یکم دلمو زد
همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
ممنون ، میتونی مشخصات ظاهریش یا اول اسمشو هم بگی ؟ شغلش چیه ؟
اینو دیگ نمیدونم حسم چیزی نمیاد
اوه اوه ..اره میدونم خیلی بده اینجوری تو خونه با یوتیوبم میتونی شروع کنی البته
اونو زیاد نرفتم حقیقتا یوتیوب سرچ کنم تو چیزی داری؟
Ali gholizadehEnglish with lucyLearn English with parhamاز اپ لرنیت هم میتونی استفاده کنی
مرسی دخترر