2777
2789
عنوان

حس شیمشی

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 27 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سطح زبانت چطوریه؟😂

نه باو میخوام تازه شروع کنم 😂 از اصفهان سراغ داشتی بگو 

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
نه باو میخوام تازه شروع کنم 😂 از اصفهان سراغ داشتی بگو

ایوای نه اصفهان سراغ ندارم‌متاسفانه 🥲😂

کلاس زبان خوب و بد نداره پیگیر بودن خودت مهمه و علاقه

𝘲𝘶𝘪𝘦𝘯 𝘯𝘰 𝘢𝘳𝘳𝘪𝘦𝘴𝘨𝘢 𝘯𝘰 𝘨𝘢𝘯𝘢

ایوای نه اصفهان سراغ ندارم‌متاسفانه 🥲😂کلاس زبان خوب و بد نداره پیگیر بودن خودت مهمه و علاقه

نه باو یه موسسه رفتم نگم برات افتضااح یه روز کنسل میکردن یه روز نه بعد سطح همه اونا بالاتر بود موندم چرا اصلا اومده بودن تو اون کلاس بعد استادش هم سطح اونا درس میداد ان سم خالص برا همین یکم دلمو زد 

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
ممنون ، میتونی مشخصات ظاهریش یا اول اسمشو هم بگی ؟ شغلش چیه ؟

اینو دیگ نمیدونم حسم چیزی نمیاد 

نه باو یه موسسه رفتم نگم برات افتضااح یه روز کنسل میکردن یه روز نه بعد سطح همه اونا بالاتر بود موندم ...

اوه اوه ..اره میدونم خیلی بده اینجوری 

تو خونه با یوتیوبم‌ میتونی شروع کنی البته

𝘲𝘶𝘪𝘦𝘯 𝘯𝘰 𝘢𝘳𝘳𝘪𝘦𝘴𝘨𝘢 𝘯𝘰 𝘨𝘢𝘯𝘢

اوه اوه ..اره میدونم خیلی بده اینجوری تو خونه با یوتیوبم‌ میتونی شروع کنی البته

اونو زیاد نرفتم حقیقتا یوتیوب سرچ کنم تو چیزی داری؟

Ali gholizadehEnglish with lucyLearn English with parhamاز اپ لرنیت‌ هم میتونی استفاده کنی

مرسی دخترر