2777
2789

من فکر میکنم باید به قانون هر خونه ای که وارد میشیم احترام بزاریم، آیا اشتباهه؟

به نظرم اگه من روسری سرم نمیکنم و حجابم کامل نیست تو خونه خودم آزادم ولی وقتی میرم خونه کسی که مقید به حجابه باید به احترامش حجابم رو حفظ کنم، نظر شما چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن حزب باده تکلیفش باخودش روشن نیست

حزب باد برای وقتیه که تو شرایط خاصی نفعی برات داشته باشه که روش خودت رو عوض کنی، در مورد سوال من نفعی نداره که بخوام حجاب بزارم یا نه، فقط احترام میگذاریم با گذاشتن حجاب

نمیدونم البته نگاه شما هم به نوع خودش محترمه

میگن حزب باده تکلیفش باخودش روشن نیست

حزب باد اونه که از شرایط موجود در زمانها و مکانهایی مختلف سود ببره، ولی کار استارتر احترام به طرف مقابلشه از چیزی سود نمیبره 

آخرین سنگر سکوته...

بنظرم تو اين مثالي که زدين وقتي مهمون هم مياد خونتون به حرمتش بهتره اين کارو کرد

هنوز بهار نشده،اما بوته نرگس باغچه ما گل کرده،اگه با اومدن بهار بعد از اين همه انتظار تو وجود من هم گلي جوونه بزنه اسم نرگس و يافرزند نرگس،مهدي رو روي بچم ميزارم.
حزب باد اونه که از شرایط موجود در زمانها و مکانهایی مختلف سود ببره، ولی کار استارتر احترام به طرف مق ...

اونهایی که این حرفهارو میزنن که به این چیزها فور نمیکنن فقط میخوان زر بزنن

خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار
بنظرم تو اين مثالي که زدين وقتي مهمون هم مياد خونتون به حرمتش بهتره اين کارو کرد

راستش اونی که حجاب نمیزاره خواهر شوهرمه، منم ازش انتظار ندارم تو خونه خودش کار خاصی بکنه ولی واقعا جلو خانواده خودم وقتی میبینه همه محجبه و مقید به حجاب هستیم ازش انتظار دارم لااقل توی خونه من رعایت کنه😔

تنها مناسبتی هم که دو خانواده دور هم جمع میشن تولد دخترمه، که نمیشه جدا تولد بگیرم، تذکر هم دادم بهش قبلا ولی باز هم هر بار بدتر از دفعه قبل لباس میپوشه، روسری که کلا معنی نداره😢

نمیدونم چطوری بهش بگم که هم شر نشه هم قبول کنه