من فکر میکنم باید به قانون هر خونه ای که وارد میشیم احترام بزاریم، آیا اشتباهه؟
به نظرم اگه من روسری سرم نمیکنم و حجابم کامل نیست تو خونه خودم آزادم ولی وقتی میرم خونه کسی که مقید به حجابه باید به احترامش حجابم رو حفظ کنم، نظر شما چیه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راستش اونی که حجاب نمیزاره خواهر شوهرمه، منم ازش انتظار ندارم تو خونه خودش کار خاصی بکنه ولی واقعا ج ...
عزيزم من اين مشکل رو با خواهر خودم دارم!
وقتي مياد خونه من و مهمون من مي شه من و خمسرم کللا سعي مي کنيم جوري برخورد کنيمم که ازاد باشه و اذيت نشه با اينکه همسرم واقعا معذبه،اما جلووي فاميل شوهرام ديگه واقعا نمي تونم چيزي نگم بهش،چون شر ميرشه تو زندگگيم،شما هم اگر خمسرت مقيدن از ايشون بخواه به خواهرش بگه و اگه مي بيني بدتر مي کنه سال بعد تولد بچه ات اعلام کن به خاطر اين مساله ياا فقط زنونه مهموني مي گيرم يا جداگانه،اينجا ديگه مساله شما فقط مطرح نيست،بايد احترام خانوادتون رو نگه دارن
هنوز بهار نشده،اما بوته نرگس باغچه ما گل کرده،اگه با اومدن بهار بعد از اين همه انتظار تو وجود من هم گلي جوونه بزنه اسم نرگس و يافرزند نرگس،مهدي رو روي بچم ميزارم.
شما هم میری خونه خواهر شوهرت که مقید به حجاب نیست، حجابت رو بر می داری یا فقط توقع یکطرف ...
قطعا حجابم رو برنمیدارم، ولی اون قانون نزاشته هرکسی میاد حجابش رو برداره، هیچ وقت هم نگفته حجابت رو جلو نامحرم بردار، اما من بهش گفتم که حریم خونه م برام مهمه که چه اتفاقاتی توش میفته، و اینکه ترجیح میدم با دوستانی که حجاب ندارن رفت و آمد نکنم
عزيزم من اين مشکل رو با خواهر خودم دارم! وقتي مياد خونه من و مهمون من مي شه من و خمسرم کللا س ...
موضوع اینه که برادرش که همسر من باشه نمیزاره تولد رو جدا برگزار کنم، و به خواهرش هم چیزی نمیگه چون معتقده اون گوشش بدهکار این حرفها نیست و الکی خودمونو کوچیک میکنیم اگه بهش تذکر بدیم😐
موضوع اینه که برادرش که همسر من باشه نمیزاره تولد رو جدا برگزار کنم، و به خواهرش هم چیزی نمیگه چون م ...
خب متقابلا اگر خانواده شما کلري مي کزدن که اونا معذب مي شزن باز هم بي تفاوت مي بودن?
بايد منطقي باهاش صحبت کني
اگر قبول نکرد تولد رو با دوستاي بچه ات بگير يا فقط پدر مادرا رو دعوت کن
واقعا شرايط سختيه،کاملا درکت مي کنم عزيزم
هنوز بهار نشده،اما بوته نرگس باغچه ما گل کرده،اگه با اومدن بهار بعد از اين همه انتظار تو وجود من هم گلي جوونه بزنه اسم نرگس و يافرزند نرگس،مهدي رو روي بچم ميزارم.
شما قانون گذاشتی؟ به نظر من صحیح نیست که میزبان برای مهمان قانون بزاره. من هر دو طرف ماجرا رو ...
ببینید بعضی قوانین نانوشته توی هر خونه ای هست و خانواده ها بدون اینکه به هم بگن از این قوانین نانوشته اطلاع دارن، در این مورد خاص من تذکر ملایم هم دادم که لااقل جلوی خانواده من مراعات کن، اگر فامیلهای خودشون باشن و ایشون بیحجاب باشن باز هم اهمیتی برام نداره، هر چند ناراحت میشم ولی نه تا این حد که تاپیک بزنم😜
درواقع شاید بهتر بود بگم انتظارم از ایشون اینه که احترام منو جلو خانواده م نگه داره و حفظ ظاهر کنه لااقل
خب متقابلا اگر خانواده شما کلري مي کزدن که اونا معذب مي شزن باز هم بي تفاوت مي بودن? بايد منطقي باه ...
متاسفانه مادرم تذکر دادن و ماجرا بدتر شد، تو جشن قبلی مهمانی حالت زنانه و مردانه پیدا کرده بود مادرم به خواهر شوهرم گفتن شما که حجابت کامل نیست بهتره برای پذیرایی نری طرف آقایون، دقیقا بعد از این حرف خواهر شوهر گرامی کلا وسط مردا نشسته بود و از اونجا جدا نمیشد
اومدیم و خجابش رو رعایت کرد؟! خب جی میشه؟ فکر میکنی با رعایت حجاب اون ارج و قرب شما نیره بالا؟ ارج ...
به نظرم احترام گذاشتن به عقاید همدیگه محبت و دوستی میاره، ارج و قرب هم میاره، قطعا من اگه ببینم بخاطر من کاری انجام میشه که با عقایدشون جور نیست سعی میکنم هر طور که میتونم براشون جبران کنم و برام عزیز تر از قبل میشن