2777
2789
عنوان

کیا ۳۰ به بالا هستن و هنوز مجردن

3499 بازدید | 83 پست

چه احساسی دارید؟ من ۲۹ سالمه جوونیم به تنهایی گذشت واقعا امیدی ندارم با این خانواده سخت گیری که دارم.

الان میبینم خواهرزاده دوستم ۱۷ سالشه امروز عقدشه چرا یه دختر ۱۷ ساله باید بره عشق و حالشو کنه بعد من برم کف صنعت مثل یه مرد کار کنم مامانم میگه فعلا صبر کن نمیخاد ازدواج کنی!!!! مثل یه تکه سنگ شدم نه مزه عشق چشیدم نه چیزی!

البته من خودم هیچ وقت نمیخاستم سن خیلی پایین ازدواج کنم ولی الان هم از مجردی واقعا دیگه خسته شدم....

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم ببین چون ازادی بهت نمیدن ازدواج کن بیشتریا مجرد میمونن ک با دوست رفیق بگردن جوونی کنن تو واس چی مجرد موندی مادرتم خیلی بی رحمه ک میگ ازدواج نکن😔

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

ازدواج تو هیفده سالگی عشق و حال نیستا 

کودک آزاریه 

من نمیگم سازمان یونیسف میگه 

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...

عقاید متفاوت خب

من که راضی ام از مجردیم 

تنهایی بیشتر بهم خوش میگذره 

هیچ موجودی رو این کره خاکی اعصاب خورد کن تر از مردا نیستن 😄

والا تنهام اعصابم راحت 

شوهر چی داره اخه

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

۱۷ ساله خودشو انداخته تو بدبختی 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

يعني خواستگار خوب مياد رد ميكني؟

ببین تا حالا اون چیزی که میخام نیومده ولی همون هم که یه کم معیارام داره نذاشته باهاشون حرف بزنم

منم هم سنتم ولی ته دلم دوس ندارم ازدواج کنم.

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

ببین تا حالا اون چیزی که میخام نیومده ولی همون هم که یه کم معیارام داره نذاشته باهاشون حرف بزنم

واقعا ک اینجور مادرا رو میشناسم نکنه بچه اخری یا تک فرزندی ک دلش میخاد تا اخر عمرش پیشش باشی😐😐😐

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
ازیه جایی ب بعد دیگه بایدباخانوادت جدی صحبت کنی

چند بار به مامانم گفتم اگه ۴۰ سالم شد و تنها تقصیر تو هست یه روز میگه باشه خواستگار راه میدیم بعد دوباره میره سرخونه اولش یه کم هم چون خواهرم کمو خودش از زندگیشون راضی نبودن سر من میترسه و وسواس داره

اون ١٧ساله واقعا كار بدي كرده  تازه من٢٣سالمه ولي ميگم زود بوده 

ولي اينكه خانوادت نزارن باهاشون حرف بزني حتي چيز بديه

ببرشون پيش مشاور كه بفهمن توام بايد مثل بقيه يه روزي بري

تك دختري؟؟