2777
2789
عنوان

کیا ۳۰ به بالا هستن و هنوز مجردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3499 بازدید | 83 پست
چند سالته؟ منم اگه تو یه خونواده شلوغ بودم بدم نمیومد تنها باشم منتها از سیزده سالگیم خواهدم ازدواج ...

ازدواج خوبه 

وللللی

اگه شانس داشته باشی گیر یه آدم خوب اهل کار و زندگی و موقعیت مناسب داشته باشه ازدواج کنی

ازدواج نکردن خیلللی بهتر از ازدواج نامناسبه😒😒

خیلیا همین جا میان از شوهر و خانواده شوهر مینالن و حتی متنفرن😦😦

شاید الان دلشون میخواد جای شما باشن

بخدا فک کردن من پسرم باید دستم تو جیب خودم باشه اره حرف زدم یک روز خوبن دوباره حرف خودشون میزنن

يه باور غلطي كه بين پدر مادرا مخصوصا ماماناي قديم هست اينه كه ميگه دختر بايد دستش تو جيبش باشه كه دستش جلوي شوهرش دراز نباشه

مگه قراره دراز باشه؟؟

اصلا اينجوري نيست همه چيز مشتركه حقوق تو رو اون نداره بشين قانعشون كن

اينجوري ظلمه 

حالا سنت خوبه  ولي اومديمو تو  حالا حالا خا ماشين گيرت نيومد اونوقت چي؟؟

بهونه بني اسراعيلي ميارن چرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا که منم اوایل اومدم از تعجب میخاستم شاخ در بیارم بس سن پایین متاهل دیدم

بخدا مثلا اومده میگه بچه دارم میخام جدا بشم هیجده سالمه .. سه ساله ازدواج کردم!😓

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
يه باور غلطي كه بين پدر مادرا مخصوصا ماماناي قديم هست اينه كه ميگه دختر بايد دستش تو جيبش باشه كه دس ...

بعضی مردا هم که میبینن زن کار میکنه پررو میشن.

اره همه چیز باید ایده آل باشه تا بلکه اینا راضی بشن من شوهر کنم

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
بخدا مثلا اومده میگه بچه دارم میخام جدا بشم هیجده سالمه .. سه ساله ازدواج کردم!😓

من پونزده ساله اینجا دیدم شوهر داره وقتی تاپیکش دیدم تو افق محو شدم😂

بابا تو ب خونواده ت میگی سخت گیر در صورتی ک میگی قبلا با دوستات مسافرتم میرفتی.. من چی بگم.. باورت نمیشه بابام یه بار فهمید میخوام با دانشگاه برم اردو همین ماه پیش٬ نذاشت برم!!! با دوستام نمیذاره برم بیرون اگرم برم یواشکی میرم.. حتی نمیذاره تا بقالی تنها بریم.. فقط دانشگاه خونه دانشگاه خونه...من هر جا میخوام برم باید دروغ بگم میخام برم دانشگاه ... خیلی دلم میخواد برم ولی هنو جور نشده😔

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بعضی مردا هم که میبینن زن کار میکنه پررو میشن. اره همه چیز باید ایده آل باشه تا بلکه اینا راضی بشن ...

دقيقا 

من اصلا حقوقمو خرج نميكنم حقوق من پس اندازه حقوق شوهرم خوج ميشه

خب يه بزرگتر بگو باهاشون صحبت كنه

من حس میکنم باید حرفای مادرتم شنید یه جورایی داری بد جلوش میدی عزیزم مطمئن باش اگ خواستگار هوبی میومد قبول میکرد کدوم مادره ک خوشبختی بچشو نخاد خواستگار خوبم کم پیدا میشه نمیشه هر کیو راه داد ک

مگ اینک یکی رو دوس داشتی پسرخیلی خوبی بود مامانت نمیزاش اون موقع باید مادرتو مواخذه کرد 

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
بابا تو ب خونواده ت میگی سخت گیر در صورتی ک میگی قبلا با دوستات مسافرتم میرفتی.. من چی بگم.. باورت ن ...

اره تو این زمینه ها خوب بود ولی تو زمینه ازدواج من واااای باید هفت خان رستم طی کنم

نه فقط یه خواهر بزرگتر دارم همش بهونه میارن بهونه جدید اینه که فعلا ماشین بخر تا بعد😒

وا !! ماشين خريدن چه ربطی به ازدواج داره؟! با قاقالی لی ميخوان دست به سرت کنن؟

عزيزم خيلی جدی با مادرت حرف بزن بگو ميخوام ازدواج کنم و ميخوام من بعد با همه پيشنهادام هم حرف بزنم و بررسی کنم، فعلا ازدواج برام نسبت به همه چيز تو اولويته. 

سن که بالا بره ديگه کيفيت خواستگارا کم ميشه، اون روز ديگه پشيمونی خونوادت دردی رو دوا نميکنه. خيلی خانواده ها همينجور با دوستی خاله خرسه يه عمر تنهايی واسه بچه هاشون خريدن، سايه خانواده هم که هميشه بالاسر آدم نميمونه، هر آدمی همدم ميخواد