2777
2789
عنوان

بگم جدا شدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 38 پست
جسارت نشه منظوری نداشتمببخشید فقط منظورم این بود گفته بشه بهتره بازم عذر میخوام

خواهش میکنم داداش جسارت چیه

خواستم بگم شرایطمون یکیه 

انقدم سختش نکن 

انقد که مجردا با مطلقه ها ازدواج میکنن با مجرد مثل خودشون ازدواج نکردن ( طبق تجربه خودم که دیدم میگم ) مطلقه بودنم عیب نیس من اقایی که قبلا ازدواج کرده باشه هم پیش بیاد به شرایط انسانیش فکر میکنم نه ازدواج قبلی الانم قطعا میگم فقط دوس ندارم باز مث قبلی بشه 

اخه دفعه قبلی محل کار قبلیم یه خانمی برای خواهر زاده ش صحبت کرد بعد اقا رو ندیدم اصلا قبلش گفتم بعد دیدم خانم اصلا فاز عجیب برداشت از فرداش دیگه حرف نمیزر باهام ، یهو گفت شما خیلی خانمی ولی خب هر انتخاب اشتباهی هم یه تاوانی داره 

خب شما خودتو بزار جای من ، کم زجر کشیدم تو زندگی قبلی چرا باید کسی که خبر نداره از من و شرایطم بیاد همچین حرفی بزنه تاوان؟ مگه چیکار کردم 

اصلا به دیگران چه ؟ الان فقط نمیخوام اگه نشد اون شرایط اتفاق بیوفته وگرنه که مگه قراره همه خاستگاریا تهش ازدواج بشه؟

درسته کاملا میفهممباور کنید من وقتی برگشتم حتی خانواده م نگاهشون تغییر کرد

من از بس ضعیف شدم و .... کلا امیدی برای زندگی کردن ندارم دلم فقط مرگ میخواد و به خودکشی فکر میکنم 

خودم مشکلی ندارم هااااا اطرافیان منو خسته کردن دیگه

تو عاشق ترین قلب دنیا را باختی...🖤🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از بس ضعیف شدم و .... کلا امیدی برای زندگی کردن ندارم دلم فقط مرگ میخواد و به خودکشی فکر میکنم خو ...

به خودت بیا دختر 

کی فردا رو دیده

مگه ازدواج راز موفقیته ؟ یا جدا شدن دلیل بدبختی ؟ امروز حس میکنم خیلی ادم خوشبختی ام با همه اشتباهاتم خودمو دوس دارم فقط من میدونم و خدا و خانوادم که چقد دوییدم چقد زحمت کشیدم البته شکر خدا نتیجه هم گرفتم 

ادما خیلی وقتا از سر ندونستن دیگران رو زخم میزنن چه بسا منم قضاوتی حرفی زده باشم که بعدا فهمیدم چقد بد بوده کارم و عذر خواهی کرده باشم یا بعدا اصلا بفهمم 

خیلیا چون تجربه نکردن قضاوتاشون دل میشکونه 

اما در نهایت همه چیز دست خداست اون برا قاتل و مال مردم خورشم بد نمیخواد ، چرا برای تو خوب نخواد ، از بنده های خدا نخواه ، از خدا بخواه که قوی ترین بنده خدا هم قدرت و عزت و ابروشو از اون داره

هیچ وقتم ناامید نباش چون هیچکس از فردای خودش خبر نداره

حتی اگر با بهتریت ادم دنیام ازدواج کنی و همه حسرتتو بخورن بازم دلیل نمیشه فکر کنیم خوشبختیم یا برعکس 

خوشبختی تو قلب ادماس اونم تنها با یاد خدا و تلاش خود ادم شکل میگیره 

من از بس ضعیف شدم و .... کلا امیدی برای زندگی کردن ندارم دلم فقط مرگ میخواد و به خودکشی فکر میکنم خو ...

این اشتباهه منم اوایل خیلی سخت بود

ولی باید بلند شد و زندگی کرد

انقدر رشد کن که نتونن باعث ناراحتیت بشن

این اتفاق برای خیلیا پیش اومده

مطمن باش میتونی

آقا هستم

به خودت بیا دختر کی فردا رو دیدهمگه ازدواج راز موفقیته ؟ یا جدا شدن دلیل بدبختی ؟ امروز حس میکنم خیل ...

مرسی که وقت گذاشتی و برام تایپ کردی

ولی من واقعا نمیتونم بفهمم و درک کنم که چرا باید تو جایی که کار میکنم رئیس اون حوزه جدایی منو بیاره وسط 

دوستم بهم گفت برم پیش رئیس رئیس و از حقم کوتاه نیام ولی من حتی دلم این کار رو هم نمیخواد

من نمیخواستم کسی بدونه حالا که میدونن و بخاطر جدایی حرفم زدن دیگه نمیخوام اصلا برم

کاش خدا خودش بهم نگاه کنه و آرامش بده 

این اشتباهه منم اوایل خیلی سخت بودولی باید بلند شد و زندگی کردانقدر رشد کن که نتونن باعث ناراحتیت بش ...

داداش چه پیشرفتی؟؟؟

مگه میزارن؟

انقد آدم سیاه دل تو دنیا هستش کع

داداش چه پیشرفتی؟؟؟مگه میزارن؟انقد آدم سیاه دل تو دنیا هستش کع

میخوای دست روی دست بزاری؟

بلند شو

همیشه سختی هست ولی راه عبور هم داره

به خودت بیا

یه اتفاق بوده تموم شده

خودت دوس داشته باش

واسه خودت هدف بزار