2777
2789
عنوان

بگم جدا شدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 38 پست
کی میگی معمولا؟مثلا اگر خانمی معرف باشه و اقا هنوز شما رو ندیده باشه در این صورت کی میگی این مسئله ر ...

من اقا هستم

همون اول میگم چون انصاف و وجدان اینو میگه

درست نیست با احساس دختر مردم بازی کنم

آقا هستم

ممنونم از اینکه هم فکری کردین و مثل بقیه کاربرا از نظر خودتون با من دعوا نکردید❤جواب سوال من واقعا ه ...

عزیزم متاسفانه شما صحبت ها را بد متوجه شدی .

مثلا من گفتم شما خودت دوست داری اون شخص بعدها بهت بگه که جدا شده ؟ 

شما سریع گارد گرفتی که مگه من گفتم بهش کلا نگم 

خب طبیعی این مسئله باید گفته بشع و نمیشه کلا پنهون کرد .

منظور من این بود در دیدارهای اول باید گفته بسه نه اینکه وابستگی بوجود اومد 

کمی دیدتون را تغییر بدید متاسفانه با برداشت های اشتباه از صحبت های دیگران به مشکل میخورید سریع گارد نگرید به صحبت ها اگر صحبت نامفهوم هم بوده باشه خوبه بگید که منظورتون را واضح تر بیان کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جدا شدم نمیدونی از دیروز حالم چقدر بدههههههههههتا تو زندگیتی همه از نداشته هات میگن و میگن عزت نف ...

عزیزم اونا حرف مفت زدن 

به هیچ عنوان استخدام شما با مطلقه بودن مشکلی ساز نمیشه شما به هسته گزینش ارگان مورد نظر ( البته ارگان های  انتظامی فقط،  چون سایر ارگان هه از طریق ازمون کتبی دستگاه های اجرایی جذب نیرو دارند)  مراجعه کنید مطمئنن جذب میشید در صورت داشتن ویژگی های مد نظرشون در هیچ ارگانی حتی چندبار هم جدا شده باشید به این دلیل نمیتونن مانع شما بشن تو همکارامم دارم که بعد جدایی استخدام شدن اصلا معیار انتخاب در هر جا ویژگی های انسانی شماس نه صرفا جدایی اونا خودشونم خیلیاشون ممکنه دو بار ازدواج کرده باشن مگر ندیدی یا نشنیدی ؟

عزیزم اونا حرف مفت زدن به هیچ عنوان استخدام شما با مطلقه بودن مشکلی ساز نمیشه شما به هسته گزینش ارگا ...

من رفتم از خود گزینش شهرمون پرسیدم از مسئولی که صفر تا صد ثبت نام رو خودش انجام میده

این بکنار دارم میسوزم ۲سال اونجا زحمت کشیدم الان رئیس سر تایم عوض کردن جدایی منو کشیده وسط تو رو خدا این انصافه؟؟؟؟؟

بقیه ی جاها رو نمیدونم ولی توی نیروانتظامی جدایی برای آقایون فرقی نداره ولی خانومی که جدا شده رو تایید نمیکنن

تو عاشق ترین قلب دنیا را باختی...🖤🙃

مگه نگاهشون به آقایون هم بد هستش؟؟

البته بهتر شده نسبت به گذشته

ولی هنوزم کامل نه.

خلاف شرع که نکردیم بنا به هر دلیلی به بن بست رسیدیم

و نمیشد اون زندگی ادامه داد

بدون دعوا و ناراحتی جدا شدیم

آقا هستم

من رفتم از خود گزینش شهرمون پرسیدم از مسئولی که صفر تا صد ثبت نام رو خودش انجام میدهاین بکنار دارم م ...

اصلا اینطوز نیست همسایه ما جدا شده و تازه استخدام نیرو انتظامی شده

اون خانم یا اقایی که پشت شما حرف زده هم کلا فاقد شعوره ربطی به شما و شرایطتتون نداره اون کلا نمی فهمه بنده خدا 

من اقا هستمهمون اول میگم چون انصاف و وجدان اینو میگهدرست نیست با احساس دختر مردم بازی کنم

درست میگیا داداش 

ولی یکم تند میری 

مگه من خواستم با احساسات کسی بازی کنم 

خب منم حق دارم به ادامه زندگیم تو محل کارم فکر کنم 

من از کجا بدونم بارخورد اون ادم چیه 

هنوز ندیدمش بگم بهش 

از کجا معلوم فردا روز جایی درز نکنه 

از کجا معلوم اصلا من بپسندم اون بنده خدا رو 

اون ادمه من و شما هم ادمیم 

جدا شدن نشدن که دلیل نمیشه احساس کم بودن یا ضعف کنم 

یا دور از جون ظالم نیستم بخوام مزاحم خودم و بقیه بشم خیلی هم منطقی ام هیچ خواسته اضافه ای هم از کسی ندارم به ولله نه دنبال پولم نه شرط و شروط بیخودی که مد شده ، دنبال یه زندگی  ساده و بی دردسرم بی اینکه ذره ای بخوام کسی رو بازی بدم ولی وس ندارم بقیه هم منو بازی بدن 

البته بهتر شده نسبت به گذشتهولی هنوزم کامل نه.خلاف شرع که نکردیم بنا به هر دلیلی به بن بست رسیدیمو ن ...

باز شما آقایی 

برا مایی که خانوم هستیم هزار تا قضاوت 

ولی برا آقایون راحت تره

درست میگیا داداش ولی یکم تند میری مگه من خواستم با احساسات کسی بازی کنم خب منم حق دارم به ادامه زندگ ...

بنظر من همون اول کاری نگو

بزار حداقل یکم بشناستت بعد

یا هم کلا قبولش نکن چون اگه جدا شدنتو بگی هر چقدرم آدم مطمئنی باشه بازم یه دوست تو محل کار داره که بره و بگه و کل اداره بفهمن من اینو از رو تجربه میگم 

یا هم از کجا معلوم با هم اوکی شدین یا ن؟؟؟

شاید اوکی نشدین اونوقت چرا مسائل شخصی تو رو باید بدونه؟

اصلا اینطوز نیست همسایه ما جدا شده و تازه استخدام نیرو انتظامی شدهاون خانم یا اقایی که پشت شما حرف ز ...

فقط عقد کرده بودن که جدا شده یا زیر یه سقف رفتن با هم؟؟؟

درست میگیا داداش ولی یکم تند میری مگه من خواستم با احساسات کسی بازی کنم خب منم حق دارم به ادامه زندگ ...

جسارت نشه منظوری نداشتم

ببخشید فقط منظورم این بود گفته بشه بهتره 

بازم عذر میخوام

آقا هستم