2777
2789
عنوان

بگم جدا شدم یا نه

510 بازدید | 38 پست

سلام دوستان 

روزتون بخیر

یه موضوعی مدتهاس مسئله ساز شده برام طوریکه واقعا هر بار کلی روحیه م خراب میشه 

من چند سال پیش جدا شدم ، همسر سابق اعتیاد داشت و کار نمیکرد ، دست بزن و خیانت هم اضافه کنید به مشکلاتی که دیگه باعث شد کنار بگیرم از اون زندگی ، بعد طلاقمم خیلی خاستگار داشتم و چون روحیه مناسبی نداشتم همه رو رد کردم ، از پارسال که گذاشتم دو سه تا مورد بیان و صحبت کنن هر سه تاش به دلیل جداییم نشد ، یا خانواده طرف با اینکه خودشون پسندیده بودن و پیشنهاد از سمت اونا بود تا شنیدن جدا شدم رفتن یا پیشنهاد از جانب اقا بود و گفت خانوادم به این دلیل مخالفن در هر حال من حالم بد شد هر بار ، حالا الان باز خاستگار دارم اما خب همکار هس و نمیدونم اول کاری بگم این موضوع رو یعنی قبل از اولین دیدار  یا بزارم زمان بگذره لااقل یبار صحبت کنم با طرف بعد بگم ، نمیدونم کی بگم ، که نه ذهنیت بدی پیش بیاد مثلا بگن سیاستش بود گفت اول ببینن بعد بگم و اینو بد برداشت کنن چون اصلا معلومم نیس خودم بپسندم یا نه 

از طرفی واقعا اذیت میشم تا بشنون من جدا شدم همه نظرا عوض بشه به هر حال گذشته و خدا میدونه من تقصیری نداشتم و قربانی خیانت اون ادم و خانوادش شدم این وسط ظلمه هر بار شخصیتمم له بشه ممنون میسم اگر میتونید راهنمایی کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قرار اول بگو و اینجوری بازکن مسئله رو 

بگو من یه تجربه ناموفق داشتم توی زندگیم و شخص سابق متاسفانه اعتیاد داشت و خیانت میکرد من هم تصمیم گرفتم جدا بشم و اگه توی زندگی جدید و مشترک من و شما تاثیری نداره گذشته ی من خوشحال میشم بیشتر باهم اشنا بشیم وگرنه  بیشتر فکر کنید که پس فردا براتون مشکل ساز نشه

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

باید بگید حتما در دیدار اول صحبت ها که دارید انجام میدید اشاره کنید که ازدواج ناموفق داشتید و دلیل هم بگید 

.بلاخره اگر شما هم باشید طرف مقابل جدا شده باشه و بعدها بهتون بگه ناراحت میشید 

اگه نظربقیه برات واقعا مهمه که پرسیدی از همین اول کار بگو اصلا چه مشکلی داره،دوست شوهرم رفت یه بیوه رو گرفت که از ازدواج قبلیش چهارتا دختر داشت و سه تاشون ازدواجم کرده بودن نوه هم داشت البته زنش از۱۲سالگی شوهرش دادن و تو سن ۳۶سالگی اینارو داشت،الانم خوش و خرم با شوهرش زندگی میکنه و بچه پنجمش توراهه

باید بگید حتما در دیدار اول صحبت ها که دارید انجام میدید اشاره کنید که ازدواج ناموفق داشتید و دلیل ه ...

من کی گفتم بعد ها میخوام بگم؟

گفتم اولش بگم یعنی اصلا طرفو نبینم حتی یکبار و بگم 

یا نه برم ببینمش و تو اولین دیدار بگم 

ببین مشاوره میگه سه جلسه صحبت کنید بعد اینارو به طرف بگید 

چونن ممکنه طرف تو اون سه جلسه از رفتار و منش شما خوشش بیاد و از این موضوع چشم پوشی کنه

اگه همون اول بگی بدون اینکه بشناستت میره

قرار اول بگو و اینجوری بازکن مسئله رو بگو من یه تجربه ناموفق داشتم توی زندگیم و شخص سابق متاسفانه اع ...

ممنونم از اینکه هم فکری کردین و مثل بقیه کاربرا از نظر خودتون با من دعوا نکردید❤

جواب سوال من واقعا همچین چیزی بود 

نه از نقطه نظر شخصی مثل یه سری ادم یقه منو گرفتن که نمیشع نگی 

انگار من گفتم نمیخوام بگم 

من میگم کی بگم چطور بگم که اگر نمیشه جواب اونام باعث ناراحتی من نشه خواسته ی زیادیه ؟

به نظرم باید بگیچون اگه دیر بگی و اون بگه نه اونوقت ضربه بدی میخوریمنم جدا شدم ولی میگم به طرفدیگه ت ...

کی میگی معمولا؟

مثلا اگر خانمی معرف باشه و اقا هنوز شما رو ندیده باشه در این صورت کی میگی این مسئله رو ؟

ممنونم از اینکه هم فکری کردین و مثل بقیه کاربرا از نظر خودتون با من دعوا نکردید❤جواب سوال من واقعا ه ...

ن عزیزم خواسته زیادی نیس

گذشته شما. هیچ ربطی ب فرد اینده نداره 

ولی برای اینکه سوء تفاهمی پیش نیاد همون اول کار بگید خیلی بهتره 

اصلا هم ضعف نشون نده و خیلی محکم حرفتو بزن 

از ویژگی های شخصیتیت بگو واینکه چ چیزی توی رابطه اذیتت میکنه بعد هم بگو فرد سابق توی زندگی قبلیم متعهد نبود و من اذیت میشدم واسه همین تصمیم گرفتم جدا بشم

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

من جدا شدم نمیدونی از دیروز حالم چقدر بدهههههههههه

تا تو زندگیتی همه از نداشته هات میگن و میگن عزت نفس نداری تو این زندگی موندی بعد جدایی هم قراره تحقیر بشی

من خیلی به نظامی بودن علاقه داشتم فعالیت بسیج و...هم داشتم رفتم شرایط استخدام بپرسم ازشون سوال کردم گفتن زن مطلقه استخدام نمیکنن

چرا؟؟؟؟مگه ماهایی که جدا شدیم چه گناهی کردیم؟؟؟با ۲۳سال سن بدبختیمو امضا کردم 

هر کیم میشنوه جدا شدی یه بامبول درمیاره

من که دیگه پیش هیشکی نمیگم جدا شدم

تو بسیج فعالیت میکنم هفته ای یبار میرفتم و گاهی پاداش در حد یه تومن بهمون میزدن هیشکی نمی‌دونست جدا شدم الان بهشون گفتم تایممو با یکی از بچه ها عوض کنم بچه ها قبول نکردن از یکیشون شنیدم رئیس می‌گفته همین که بزاره بره خوبه قبلا هم جدا شده،منی که شوهرم منو مجبور به طلاق کرد گناهم چیه؟؟؟منی که دو ساله روی شوهر ندیدم تو روی یه نامحرمم نگاه نمی‌کنم که گناهه ،چه خطایی کردم؟؟؟

توام به همکارت نگوووووو میره محل کارت جار میزنه

تو عاشق ترین قلب دنیا را باختی...🖤🙃