2777
2789
عنوان

بچه نه ماهمو زدم😭دستم بشکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 35 پست
عزیزم دقیقا دوسال و دوماهگی گذاشتمش بعدش خودم رفتم پسادکترا دانشگاه چون مدرک دکترا داشتم و با خونه م ...

ممنون، چون منم دوقلو دارم، باباشون گفت هر وقت رفتن مهدکودک برو سرکار.

هیچ کس کمکم نمیکنه تایم ازادم وقتی که میخوابه اونم ناهار شاممو میزارم شبا تا ۳ ۴ نمیزاره بخوابم نه خ ...

یه چند روز برو خونه مامانت یا جاییکه روحیه ات عوض بشه. تو خونه باهم ورزش کنین تا اونم بازی کنه. کتاب بخون و در کل سعی کن حال دلتو خوب کنی حالا هر جور که خودت بلدی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چند روز برو خونه مامانت یا جاییکه روحیه ات عوض بشه. تو خونه باهم ورزش کنین تا اونم بازی کنه. کتاب ...

مرسی عزیزم که راهنمایی کردی سرزنشم نکردی.همین الانم عذاب وجدان ولم نمیکنه نشستم کلی کریه کردم نینیمم خوابیده 

مرسی عزیزم که راهنمایی کردی سرزنشم نکردی.همین الانم عذاب وجدان ولم نمیکنه نشستم کلی کریه کردم نینیمم ...

اخی الهی انقدم موقع خواب مظلوم میشن 🥰😘 اشکال نداره توام خسته ای و افسرده شدی سعی کن دیگه هیچوقت تکرار نکنی و فقط روی حال خوش خودت فوکوس کن. یماه دیگه عید هست روحیه ات بهتر میشه بعدشم هوا خوب میشه برین پیاده روی با کالسکه خیلی خوش میگذره 😅 موهاتو رنگ کن کتاب بخون آهنگ بزار و حالتو خوش کن باور کن این روزا زود میگذره بعدم آدم همش میگه کاش بازم نی نی بود بغلش میکردم 🥲