2777
2789
عنوان

بچه نه ماهمو زدم😭دستم بشکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 35 پست

یه کم اروم شد صورت بچه پرخون شده بود شستمش لباسشو عوض گذاشتمش جاش رفتم لباس خودمو عوض کنم اونم خونی شده بود دیدم بازم رفته سر تلوزیون یهو با فریاد گفتم باز برا چی رفتی اون جا بچه ترسید از صدام خیلی اعصابم خود شده بود اوردم چند باز زد پشتش 😭😭😭پسرم خیلی ترسیده بود با تعجب نگام میکرد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کم اروم شد صورت بچه پرخون شده بود شستمش لباسشو عوض گذاشتمش جاش رفتم لباس خودمو عوض کنم اونم خونی ...

خون؟؟؟ نه ماه؟ 

دیونه ای؟ 

خدا به کیا بچه میده

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یه کم اروم شد صورت بچه پرخون شده بود شستمش لباسشو عوض گذاشتمش جاش رفتم لباس خودمو عوض کنم اونم خونی ...

بله دیگه فکر کن امن ترین آدم زندگیش درحالیکه هنوز بچه یک سالشم نشده بهش آسیب زده

ببین این یکبار از دستت دررفت

دیگه نزنش گناه داره مگه بچه هامون جز ما کیو دارن 

میدونی منم یبار بچه یساله مو زدم وقتی به خواهرم گفتم دعوام کرد و یه حرفی زد که مدتها ذهنمو درگیر کرد ...

اصلا حال روحیم خوب نیست نوزادی بچم کولیک رفلاکس داشت الانم رفلاکسو داره داغون شدم صب تا شب خونم بچه بغلم خیلی خیلی داغونم اصلا لیاقت این بچه رو ندارم 

اصلا حال روحیم خوب نیست نوزادی بچم کولیک رفلاکس داشت الانم رفلاکسو داره داغون شدم صب تا شب خونم بچه ...

دقیقا وقتی گفتی بچه رو زدم فهیمیدم داغونی. افسرده و فرسوده شدی. فقط و فقط باید به خودت برسی. از اطرافیان کمک بگیر من از دو سالگی گذاشتمش مهد واقعا به تایم تنهایی نیاز داشتم دست خودم نبود

دقیقا وقتی گفتی بچه رو زدم فهیمیدم داغونی. افسرده و فرسوده شدی. فقط و فقط باید به خودت برسی. از اطرا ...

هیچ کس کمکم نمیکنه تایم ازادم وقتی که میخوابه اونم ناهار شاممو میزارم شبا تا ۳ ۴ نمیزاره بخوابم نه خواب دارم نه روحیه حالا این روزای خوبمو تازه از کولیک بچه راحت شدم 

از دو سالگی هم میشه گذاشت؟بیقراری نکرد؟من تصمیم داشتم برا ۳ سالگی

عزیزم دقیقا دوسال و دوماهگی گذاشتمش بعدش خودم رفتم پسادکترا دانشگاه چون مدرک دکترا داشتم و با خونه موندن همش عذاب میکشیدم. پسادکترا هم حضور روزانه اجباری نیس برا همون راحت بودم اگه بچه مریض بود یا مشکلی بود چند روز نمیرفتم. اوایل بیقراری میکرد خیلی طول کشید تا عادت کنه اما بعدش خیلی راضی بودم و بنظرم بهترین انتخاب بود. ج