خودش پاک میکنه میگه اینستا تموم فردا نصب میکنه باز
همسرمنم مدام سرش تو اینستا وگوشیه ولی اصلا کاری بهش ندارم.. منم کلیپ میبینم ولی در کنارش باهم صحبت مبکنیم اصلا هم ناراحتی پیش نیومده.. گاهی بخایم میریم بیرون گاهیم ن.. خاستم بگم با دعوا حل نمیشه
هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اهل این کارا نیست بهشم میگم میگه نه صب تا شب سر کاره شبم میاد اینجوریه روزا تو خونه تنهام شبام که می ...
شبا ک میاد برید یه نیم ساعت خونه مادرشوهرت بشینین یا خونه دوستی جایی ک حالشو بهتر میکنه
هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
بشین کنارش با هم ببینید ، یه چند تا ترفند بزن دیگه
نمیدونم بیشتر مواقع که میشینم میگه خودم تنها دوست دارم ببینم به مشاور که گفتم گفت شاید داره با کسی چت میکنه ولی نه صدای کلیپایی که میبینه میاد ولی حوشش نمیاد کنارش کلیپ ببینم
دومی زشت بودش؟سنگ قرمزه اگه صورتی بود خوی میشد به نظرم
من اولی فقط ب چشمم اومد ک خاص بود