هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
سرشو گرم کن یافیلم بزار پفیلایی چیزی بیار یا بگو باهم کیک درس کنیم
مثلا چن ردز پیشمن گفتم خمیر نونوایی خرید تاچن ساعت درگیر درس کردن پیراشکی شدیم..
یا برید بیرون پیاده روی یا توماشین ..
اخه شوهر من همش همینه بعضی وقتا فکر میکنم نمیخواد با من وقت بگذرونه شب که میاد خونه به جای اینکه بگه پاشو باهم بریم بیرون دور بزنیم سرش تو گوشیه خودمم که بهش میگم میگه نمیام:)
اخه شوهر من همش همینه بعضی وقتا فکر میکنم نمیخواد با من وقت بگذرونه شب که میاد خونه به جای اینکه بگه ...
گفتم ک فکرش درگیره بخاطر مشکلات مالیه میگذره این روزام
سرشو گرم کن یافیلم بزار پفیلایی چیزی بیار یا بگو باهم کیک درس کنیم مثلا چن ردز پیشمن گفتم خمیر نونو ...
اهل این کارا نیست بهشم میگم میگه نه صب تا شب سر کاره شبم میاد اینجوریه روزا تو خونه تنهام شبام که میاد اینجوریه از بس اینجوریه رفتم انواع کلاسا ثبت نام کردم که حوصلم سر نره