2777
2789
وظیفه بود..در گل وجود تک تک شما تربت سید الشهدا هست، فلذا اگر ترک معاصی کنید ، روح شما متعالی می شود

چقدر با حرفای شما حال دلم خوب میشه. دستتون درد نکنه.

میدونم همین گناها هست که شده زنجیرم. ان شاءالله به حق صاحب الزمان؛ به حق دوست داشتن خوبان؛ منم خوب بشم🥲💚

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
برام دعا کن. دیگه طاقت سقط ندارم. درد جسمیش ب کنار. روانم داغونه.

۷ قدم سمت قبله برو ولو در خانه و روی فرش

موهایت را باز کن و پریشون

صدا بزن یافاطمه اغیثنی

اگر قبلش هم کمی گلاب بخوری عالیه

بنشین و یک زیارت عاشورا

یا تسبیح دست بگیر فقط بگو ۱۰۰ یاعلی یعنی یه دور تسبیح

اخه خانم ، عاشق مولا بود

اما نزاشتن ، یه عده نامرد ، نذاشتن این دو تا بزرگوار با هم زندگی کنن

شهید شد و محسنش و کشتن..از خانم بخواه

اگر پسر بود محسن و اگر دختر زینب بزاری،،ولی قول بده به امام عصر که هیچ وقت دلش و نشکنی..اون بچه برای تو آینه اهلبیت باشه...

اومد پیش امام صادق علیه السلام: جابر بن یزید جعفی و بزرگان روات همه نشستن میگه دیدیم امام سراسیمه رفت در حیات و مردی را در آغوش گرفت

انگار سالهاست او را میشناسد، پیشانیش را بوسید و در صدر مجلس و محفل جای داد ، وقتی رفت پرسیدیم آقا جان ،او که بود حضرت فرمود این مرد دختری به نام فاطمه دارد ، دیروز خواست خانه را جاروب کند کمک مادر و پدر و مادر نگذاشتن ، گفتن تو هم نام فاطمه زهرایی ،،، ما هر دو کنیز و عبد و غلام توانیم، ،،و...

دوست من اهلبیت بر اعمال ما نادرند 

و تنها آنها شافی هستن به امر پروردگار یکتا/حاجتت و به امام عصر بگو و یک صلوات کافیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر با حرفای شما حال دلم خوب میشه. دستتون درد نکنه.میدونم همین گناها هست که شده زنجیرم. ان شاءالله ...

الان دیگه چند سالیه خوبی نیست..توام از من میشنوی کلن برو یه جا و منتظر ظهور باش

از مجازی دور شو

نامزد عقدی هستیم دلم میخواد طلاق بگیرم اما نمیدونم بعداً شرایطم چی میشه

حقیمت من نشنیدم اینجور، میشه بگی ازدواج کردیم و همسرم ولی نبرده من و خونه/در صورت طلاق وعده به دو و سه اومده

ماه و سال

امیر قد بلندی داره(از نوشته های بیو دیدم،لطفن درست بگو)چهره خنده روقد متوسط و هیکل مناسب،،البته من ق ...

توروخدامنم بگو امیردوسم داره

کسی وارد زندگیم میشه شغلم چی‌میشه دانشگاه چی قبول میشم

توروخدامنم بگو امیردوسم دارهکسی وارد زندگیم میشه شغلم چی‌میشه دانشگاه چی قبول میشم

اول سلام و تو آخرین پیامی هستی که جواب میدم

امشب منظورمه،،،یه اسم قشنگ بزار رو پیجت، براستی که نام ختم رسل هست و این حروف کلمه تامه را تشکیل میدهن 

و اما برای تو تا شهریور اتفاقات خوبی میوفته برات

تا ۱۵ یا ۲۳ خرداد

ممنونم ان شا‌الله 

در مورد خود فرد میشه اطلاعاتی بدین؟ من میشناسمش؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

ممنونم ان شا‌الله در مورد خود فرد میشه اطلاعاتی بدین؟ من میشناسمش؟

بعد اینکه اون خواستگاری که یه سالو نیم پیش پیام داد، دیگه پیام نمیده؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

۷ قدم سمت قبله برو ولو در خانه و روی فرشموهایت را باز کن و پریشونصدا بزن یافاطمه اغیثنیاگر قبلش هم ک ...

سلام عزیزم خوبی خواهش میکنم اومدی جواب پیام من رو هم بده متوجه شدم همسرم یه صحبتی راجع بهم پیش خانوادش زده با وجود تمام مهربونی هایی که من در حقشون کردم و یکبار توی این ۶سال متوجه شد که چه رکبی خانوادش بهش زدن حالا به حدی از شوهرم متنفر شدم که تو فکر طلاق رفتم حستو بهم بگو لطفا حس میکنم صبوری کنم بیشتر از این چیزی که شخصیتم هست پایین تر میرم