2777
2789
ستاره جفت هست مشکلی ندارید و به لطف خدا می‌شود بهم برسیدصبر کن اگر آمد کار را به بزرگترها بسمر،هواست ...

ستاره من با کی جفت میشه پس؟🥲

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره نگران نباش..۱۹ صلوات بفرست هدیه کن به اموات و از شهدا بخواه..مخصوصا امام عصر باهاش حرف بزنید

گلم خانم الف وآقای س باهم به اختلاف میرسن وجدایی دارن؟؟

➖⃟●━━━━ ᵍᵒᵈ ᶤᶳ ᵉᶰᵒᵘᵍʰ ─ تنها خدا کافیست🦋
حقیمت در آن واحد دارم جواب میدمطرف مقابل شما در فرودگاه انگار دیدم از یه جای دور میادچند روزی طول می ...

حقیقتا نمی‌دونم از کدوم شهر اومده شاید درست باشه، آره لباسم کرم بود ولی مهمانی نبود، یعنی حسی بهم خواهد داشت یا این چند روز درگیرم شده؟ تا اردیبهشت‌ماه میریم تو رابطه

ستاره جفت هست مشکلی ندارید و به لطف خدا می‌شود بهم برسیدصبر کن اگر آمد کار را به بزرگترها بسمر،هواست ...

ممنون عزیزم

یعنی درنهایت باهم ازدواج میکنیم؟؟زمانش حدودا کی هست؟؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی🥹

آخرش تو سایت یکی تو رو میخوره 😅

😂😂❤️

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

در خدمتم یاعلی

چند روز ه حالم خیلی بده این حال بد درونی م کی خوب میشه ؟ کی قراره بخشی از زندگیم برسه که بخندم . حالم خوب باشه خانواده اذیتم نکن...

دوساله که خندیدن برام آشنا نیست 🥲

چند روز ه حالم خیلی بده این حال بد درونی م کی خوب میشه ؟ کی قراره بخشی از زندگیم برسه که بخندم . حال ...

تو ازدواج و تحصیلم حداقل میتونم به خوشبختی برسم.

حالم خوب میشه

تو ازدواج و تحصیلم حداقل میتونم به خوشبختی برسم.حالم خوب میشه

بخدا کنکوریم ۲ ماه دیگه کنکور دارم آنقدر جر و بحث باهام میکنن حالم دیگه از  زندگیم بهم خورده ۲روزه نتونستم درس بخونم همش گریهه میکنم از دست خانواده