2777
2789
سلام عزیزم میشه حستو راجبم بگی کلا چه حسی میگیری

دلم میخواد چیپس بخری بریم سینما و بعد تموم شد ببینی نیستم دنبالم بگردی بعد پیامم بدی بگی بیشعور/این حس واقعی من بهت

احتمالن خوش باوری و بعد دلت میشکنه زود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی چی ؟ پاکسازی برای چی ؟ هدف از چه چیزی ؟ میشه واضح تر بگین ؟ برای همه از مشخصات همسر ایندشون گفت ...

از تو هم مردی زیباست و خانواده سه نفریداره

ی خواهر و دو برادرن

احتمالن اسمش امیر و قد بلند و شبیه آلمانی ها

اینقد توکل کردم و دعا خوندم شب و روز همیشههه بازم خدا منو تو راهای سخت گذاشته کسی که فراموشش کرده بو ...

جواب توکلات تو همینه

شیطان این کار و میکنه..چالش کن اون و قدیم مال پشت سره/آهن و حرارت میدن تا شمشیر بشه

عیار طلا بالاست..قدر دان باش 

جواب توکلات تو همینهشیطان این کار و میکنه..چالش کن اون و قدیم مال پشت سره/آهن و حرارت میدن تا شمشیر ...

از منم بگو همسر ایندم چه جوریه؟🥲

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

با نظر خانواده ازدواج‌کم

خوب مگه غیر این قراره بشه ؟🥲

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

اونی که بهم حسشو گفت به اون چیه حستو کی ازدواج میکنم بنظرت؟ فککنم بختمو بستن😂

توواگه درست ببینم‌ همه مانو میتونی یه جا رو نوک انگشتت بچرخونید! یعنی کی میتونه طلسمت کنه موندم..

تو خودت اسفندی با آیه وان یکاد