2777
2789
دل خانه خداست القلب حرم اللهتا این کار شغلت باشهمستاجر زیادهتو سر قفلی داریصاحب دکان خداست! یادت نره ...

اینقد توکل کردم و دعا خوندم شب و روز همیشههه بازم خدا منو تو راهای سخت گذاشته کسی که فراموشش کرده بودم بعد چند سال باز اومد سر راهم باز حالم بد شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو کلن قفلی زدی به رفتنش..میگم میاد و پشیمون ! نادمدیگه گیر بدی میشه دو هفته پاخاسته!

آخه ما تو رابطه نیستیم

خودشم نمیدونه ازش خوشم میاد 

شاید حالا از نگام چیزی حس کرده باشه همین

من اصن نمیدونم با کسی هست یا نه 

واسه همین میپرسم 

اصن نمیدونم بم فکر میکنه،حس داره، پیشنهاد میده

هوف😭

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
باشه لطفا راجب همسر ایندم بگینزمان و نحوه اشماییمون ؟ مشخصاتش ؟ممنونم

حقیمت یه تایم یک ماه داری مثل پاکسازی ! باید خودت خودت و دریابی و مشخص کنی هدفت و بعد انشالله ردیفه..نیست خدایی جز الله حسبی و...

خب این پسر کیه ک جونه

رسمیه

روحیاتشم شبیه این دهه شصتیاس،اهنگ و چه چه

راسش تو عاشورا که دیدنش حس کردم انگار نشونس،انگار خودشه

ولی الان نمی‌دونم ،با اوج و فروداش تو رفتارش میگم شاید توهم زدم

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
حقیمت یه تایم یک ماه داری مثل پاکسازی ! باید خودت خودت و دریابی و مشخص کنی هدفت و بعد انشالله ردیفه. ...

عزیز قبلا یبار بهم تهمتی زده شده الانم میترسم بهم همون تهمت زده بشه چند درصد احتمال داره این تهمت بهم زده بشه دوباره 

آخه ما تو رابطه نیستیمخودشم نمیدونه ازش خوشم میاد شاید حالا از نگام چیزی حس کرده باشه همینمن اصن نمی ...

بیا و به قرآن متوسل شو یه خط برا امام عصر بخون و ثوابش و به آقا هدیه کن

خط دومم جواب خودت

به طور تصادفی قرآن و باز کن و قبلش یه صلوات بفرست..همانا دانا و حکیم اوست

ما با نماز خواندن با خدا صحبت میکنیم و او با قرآنش...

حقیمت یه تایم یک ماه داری مثل پاکسازی ! باید خودت خودت و دریابی و مشخص کنی هدفت و بعد انشالله ردیفه. ...

یعنی چی ؟ پاکسازی برای چی ؟ هدف از چه چیزی ؟ میشه واضح تر بگین ؟ 

برای همه از مشخصات همسر ایندشون گفتین خوب چرا برای من نمیگین بگین لطفا😫

.

عزیز قبلا یبار بهم تهمتی زده شده الانم میترسم بهم همون تهمت زده بشه چند درصد احتمال داره این تهمت به ...

پس برا همین نشونم دادن عقب باشی..بیخیال باش و همه دخترها بدونید گوشی ها هم صدا ضبط میکنه هم دو تا لنز داره

این آقایون هم زن بگیر نیستن و گرنه نمیومدم از این راه جلو..بعدم ببینید چقدر زندگی سخته 

اگه پسری اومد جلو اول به کار و بعد اخلاق و مشورت پدر مادر خودتون گوش کنید..من هیچکدومتون و نمیشناسم ولی زشته بخدا

انقدر ضعیف نباشید

من زن دیدم اونقدر قوی بوده تنهایی بچه هاش و بزرگ کرده

میدونی چرا چون عاشق بوده ! همه شما مادر هستید

نگران نباش ..نزدیک ترین امام زاده برو و برای سلامتی امام عصر دو رکعت نماز بخون بازم حال نداشتی از دور گنبدش و ک دیدی انگار دست میکشی به گنبد دستات و تو هوا بکش به تصویر گنبد که میبینی و بعد به صورت و قلبت بکش در حصن الهی هستی

چهار قل فراموش نکنید با آیه الکرسی اینا گنجه