2777
2789
دوست عزیز من باید فکر کنم و بگم با ف ا عل فرق دارهمهدی معمولیه..و انگار دختره یکم فلفل مواجه یعنی تن ...

خدا خیرت بده دیدم چند بار اسم امام حسین رو اوردی 

میخام الان زیارت عاشورا بخونم 

خیلی دلتنگم و گریه کردم 

کار که شما باید دست از رویایی بودن بر دادینمیدونم چرا ولی یه جورایی باید از صفر شروع کنییه ماشین سفی ...

میشه منم بگی

لطفا یکم از ویژگی هام بگو و اینکه حس میکنی چه زمانی ازدواج میکنم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیمت خودمم نمیتونم کنترل کنم. چند بار گفتم همه ترسیدن، برای تفرج میگم ولی تو فوق العاده زیبایی و خو ...

سلام عزیزم، میشه بگی من امسال ازدواج می کنم یا سال بعد؟ 

اردیبهشت؟ یا کلا چیز دیگه حس می کنی ؟

هر چی حس می کنی بگو لطفا

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

دوست عزیز من باید فکر کنم و بگم با ف ا عل فرق دارهمهدی معمولیه..و انگار دختره یکم فلفل مواجه یعنی تن ...

کی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
الهام کیه نزدیکتیا مریم این حروف پیداست، انگار خواهرت باشه

کی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
حقیمت خودمم نمیتونم کنترل کنم. چند بار گفتم همه ترسیدن، برای تفرج میگم ولی تو فوق العاده زیبایی و خو ...

کی ازدواج میکنم 

جالبه مردی خوش اخلاق دیدمش و خوش قد و بالا و شیک پوش دور از جونش شبیه پدر مرحوممالبته ما خانواده پول ...

کت شلوار نمیپوشه ولی لباس های مردونه میپوشه حالا اون سبک نمیدونم دقیق اسپورتم میپوشه ولی کلا شیک پوشه.

پزشک میشه دو سال دیگه، از نزدیک هموندیدم ولی مجاطی میشناسیم همو یه ته ریش کمی هم داره و خوش قیافه است. قدش هم متوسطه نه بلند تقریبا بوره

و بنظرت ازدواج داریم یا نه؟دیگه چی حس میکنی راجب حسش 

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻