2777
2789
دفع قبلم گفتم نگران نباش ..بشین نسکافه رو بخور و حالش و ببر،هدفت زمانش یک سال و نیمهوارداته؟استرسم ب ...

مرسی عزیزم خدا خیرت بده آخه قصد دارم دعا بگیرم برای کسی که گفتم یکی از افراد خانواده نمیزاره کار کنم و برم دنبال هدفم نظرت چیه؟

ببخشید منظورت از وارداته چیه؟

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشیدزیادسوال میپرسم یعنی شوهرم پشیمون میاداون که این همه مغرورولجبازه ؟؟؟

اره الانم پشیمونه چون میدونه اون زن زندگی نیست..ولی اینو هیچ وقت نمیگه بهت..خیلی غرور داره

ولی بپذیرش و بروش نیار

لطفن خنگ بازی در نیار

اره الانم پشیمونه چون میدونه اون زن زندگی نیست..ولی اینو هیچ وقت نمیگه بهت..خیلی غرور دارهولی بپذیرش ...

ببخشیدمایه سال جداییم اصلانمیادسمت من فقط پیام من باورم نمیشه بیاداشتی حاضره طلاق بده بره بچه اارم برده که کم نیاره یعنی برگرده من تاعمردارم دعاتون میکنم 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

پس پنج شنبه به شما پیام بدم از خوده سجاد بپرسم؟مثلا بگم کاش میشد بیای و زودتر نامزد کنین و رابطه دوس ...

مثلن تو سجادی

منم میخوام بگم

باید روز پنجشنبه بگم

بارون و دوست دارم وقتی تو میایی ....

یه جمله عاشقانه ولی کامل این و من کامل نگفتم

تکرار نکن نامزدی و 

چون اکثرا پسرا بگیر نیستن..تو دامش بنداز..میتونی مثلن بری بیرون با خواهرت یا برادرت هماهنگ بشی بیان

بعد هم زیاد گیر ندی

با فکر میشه یه برنامه ریخت..یکم زرنگ باش