2777
2789
ممنون فدای تو'چشم یه دور تسبیح هدیه کردم به امام زمان'اللهی که سلامتی و عزت بده به نی نی تو دلم قربو ...

شاهنشهی ک شیشه جان‌ها به دست اوست،گر بشکند بسنگ ناز شصت اوست/این تک بیت و اومد تو خاطرم

حتمن امشب از مولا علی بخواه و مبلغی صدقه بده..معمولن به اندازه سه نان 

اگه کسی نداشتی به خود نانوا بده..به دل بگیر و یاداشت کن بپرداز حتمن

یاعلی

شاهنشهی ک شیشه جان‌ها به دست اوست،گر بشکند بسنگ ناز شصت اوست/این تک بیت و اومد تو خاطرمحتمن امشب از ...

ممنونم فدای تو.حتما فردا صدقه میدم الانم یه دور تسبیح صلوات و سه بار سوره واقعه میخونم به نیت امام علی و سلامتی بچم خدا عاقبت هممون بخیر بکنه و به شما سلامتی و عمر باعزت بدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مممنونم سال نو مبارک و در شب قدر منو دعا کن

مرسیی سال نو شما هم مبارک❤️

چشم حتما

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

الان همه خستن،وقتی مردم رو میارن به ف ال و اینایعنی امید ندارن، ولی شما با انجام واجبات و خواندن آیه ...

سلام عزیزم خوبی 

اگر پیام دیدی لطفا رد نشو 

حست در مورد خودم میگی ؟بنظرت چند سال دیگه ازدواج میکنم؟سنتی یا دوستی ؟حست در مورد ازدواجم چیه؟

لطفاً بخش سوالاتم جواب بده

شاهنشهی ک شیشه جان‌ها به دست اوست،گر بشکند بسنگ ناز شصت اوست/این تک بیت و اومد تو خاطرمحتمن امشب از ...

سلام عزیزم خوبی 

حست در مورد خودم میگی ؟بنظرت چند سال دیگه ازدواج میکنم؟سنتی یا دوستی ؟حست در مورد ازدواجم چیه؟

لطفاً بخش سوالاتم جواب بده

سلام عزیزم خوبی 

لطفاً بخش سوالاتم جواب بده❤️❤️

عزیزم آنلاین شدی جوابم بده❤️

تو چقدر خوبی..شیطون و خوش قلب،پرانرژی

من جوان دیدمت و ریز نقش قدمتوسط و هیکل مناسب یعنی چاق نیستی رنگ های خاص میپوشی ولی ساده و چهار خانه/شخصی پسر در دورت نیچرخت که نامش 

مجید 

محمد

مهدی

یعنی م ه د ی 

اگر دختر جوانی هستی ک من دیدم دو تا سه سال دیگه ازدواج داری