2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باباطاهر میگه: زدست دیده و دل هر دو فریاد. که هر چه دیده بیند دل کند یاد، بسازم خنجری نیشش ز فولاد، ...

واقعا درسته....

میگی زنگ میزنه؟

واقعا دلم تنگ شده و از ته دلم دوسش دارم

خدایا...

کاش میدونستم چی تو سرشهآخه الکی یکی و دلبسته نمیکننخودشم گفت تنهامدیگه چرا بازی درمیارهکاش بیاد دیدن ...

انشان با دانش خویش رفتارش را تنظیم می‌کند

من به نوبه خودم کسی که عبد خدا نیست ، را روی حرفهایش حساب باز نمیکنم،معیار ها متفاوت است..نمی‌دانم

در ًمن منم خستم یاعلی مددی

شما حس ششمی؟!

اهسته راه می رفت مادری که لیله القدر نام داشت، قدر مادر را ندانستند ، بر حاشیه برگ شقایق بنویسید ، گل تاب فشار در و دیوار ندارد/لازم به گفتن سوالتان نیست

من خسته هستم و جواب کامل را اهلبیت می دانند دوست ارجمند

دو رکعت نماز بخوان مستحبی هدیه به مادر امام زمان حضرت زهرا علیها السلام و بعد تسبیحات خانم و بگو و بعد روضه مختصر ولو همین صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا الصدیقه الشهیده 

نمیدونم چرا اینو نشونم دادن..امیدوارم امام عصر کمک همه کنه مخصوصا من..

اهسته راه می رفت مادری که لیله القدر نام داشت، قدر مادر را ندانستند ، بر حاشیه برگ شقایق بنویسید ، گ ...

عزیزم برای منم میگی؟کی ازدواج می کنه؟حستون کلا چیه؟✨

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

😢

حیاتنا حسین و مماتنا حسین..هر چی میخواهی اینجا هست در خونه ارباب:روز عاشورا همه صدا زدن من پسر کی هستم و رجز خوندن یه آقایی صدا زد امیری حسین و نعم الامیر ؛ ای کفار ای مردم عالم همه بشنوید من آقام حسینه و خوب آقایی دارم.

پیغمبر خدا فرمودند اصحاب امام حسین حرارت نیزه و شمشیر و نمیفهمن چون ابراهیم خلیل الله که آتش براش سرد شد کانو بردا،

حالا بدون اقات کیه..جان عالم بفدای یابن الحسن جای اشک خون گریه میکنه گفتن کدوم مصیبت نقل شده اسارت حضرت زینب علیها سلام، میدونی چرا گریه چون گناه و پاک میکنه اشک به اهلبیت و دعا مستجابه/بین دو نهر آب تشنه کشتنش

از آب هم مضایقه کردن کوفیان،خوش داشتند حرمت مهمان کربلا. بودند و دیو و دد همه سیراب و می مکید ، خاتم ز قحط آب سلیمان کربلا