2777
2789
خواسش میکنم..توسل شد به حضرت قاسم و کار شما درست میشه نتیجه را حدود دو سال دیگه میگی اگر چه شاید الا ...

دلم میخاد ازدواج خوب کنم مادر بشم این مدت سختیام جبران بشه

میتونم خصوصیات همسرم بپرسم تا جایی ک میشه شایدم نباید بپرسم

مرسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلم میخاد ازدواج خوب کنم مادر بشم این مدت سختیام جبران بشهمیتونم خصوصیات همسرم بپرسم تا جایی ک میشه ...

بلطف خدا همسر زندگی کن و مطیعی دارید..امیدوارم در ماه خدا یاد خدا باشید ولو یک لحظه..شب بخیر 

دلم میخاد ازدواج خوب کنم مادر بشم این مدت سختیام جبران بشهمیتونم خصوصیات همسرم بپرسم تا جایی ک میشه ...

هوایم بهت هست دلگیر نشو

ولی وقتی تو مینویسی من واقعن حالت و درک میکنم و شاید چند روز کوک نباشم..نه تو..برای همه محبین آقام خوب میخوام..اللهم عجل لولیک الفرج

بلطف خدا همسر زندگی کن و مطیعی دارید..امیدوارم در ماه خدا یاد خدا باشید ولو یک لحظه..شب بخیر

مرررررررررررررسی عززززززززززیزمی 

خدا بهت عزت بده هرچی دوسداری بگیری ازش

قلبم لرزید

دعام کن 

دلم میخاد همه چیم درست بشه

خیلی دل شکسته م

مرررررررررررررسی عززززززززززیزمی خدا بهت عزت بده هرچی دوسداری بگیری ازشقلبم لرزیددعام کن دلم میخاد ه ...

همه رو فهمیدم ک گفتم..لطفن هیچ وقت گریه نکن..و حالت ک خرابه فقط با جناب علی حرف بزن، نه تو همه 

به پیامبرش گفت در احد:شوخی نداره

جبرئیل اومد گفت میخواهی دادرسی بشی

به نقل روات احادیث ۹۰ زخم کاری داشت مولا

گفت آره گفت پس بگو

ناد علیا مظهر العجایب تجده و عونا لک فی النوائب کل هم و غم سینجلی بولایتک یاعلی و یاعلی و یاعلی/اینو همیشه بخون عجیبه

اسفن بزار تو سجاده نماز بخون بعد اون اسفند و دود کن

آثار عجیبی داره..شبت خوش

میدونم ...... لطف داریسیدمدعام کن

خدا برات بسازه الهی صاحبخونه بیاد،امام صادق فرمود فرج و بخواهید اگه نخواهید به انتهای خودش میرسه امر ظهور،پس ما باید بخواهیم خدا لطف کنه

اللهم عجل لولیک الفرج،،،الهی نجف سفره عقد و ببینم و بخندی بهم