2777
2789
چرا اگه سبزه ای فقط س ک س میخوادمالی نیست ابن اقا

وای حالم بد شد خیلی 😭😭😭😭😭😭😭

پس چرا بهم محبت میکنه یعنی همه حرفاش دروغه ؟

یعنی براش اهمیت ندارم واحساسی نداره بهم. ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دقیقامنم ویدا!

بزرگواری حقیقت اذیت میشم ببینم ولی همه مثل تو نیستن با درک..بعضی امتحان میکنن و انگار ک طلب دارن

طبق محاسبه من بازم حدا میدونه باهم اخلاف نظر دارید،ستاره ها جفت نیست،شاید باهم مدتی باشید ولی تو زمان و از دست میدی،در این ازدواج خیری ندیدم

گویا مادر پسر تو رو نپسنده آخر کار یا اون بازی و عوض ونه/لازم بذکر هست هیچ کاری نکن که دهنش و ببندی یعنی دعا نگیر

هم سنگینی برات داره هم بی فایده هست

وای حالم بد شد خیلی 😭😭😭😭😭😭😭پس چرا بهم محبت میکنه یعنی همه حرفاش دروغه ؟یعنی براش اهمیت ندارم ...

ببخشید واقعیت تلخه..و پرسیدی گفتم هیچ وقت نمیشه از یه نفر حتی کلاهبرداری کرد بدون تمجید/الان هر کس بهت محبت کرد بدون اگه خانواده نیست و آشنایی که حق بر گردنش داری و یا دوست حقیقی،،تنها قصدش ریختن دانه برای صید توست

بعنوان دوست بهت میگم،اگه درست ببینم

فردی قبل این آقا هم بوده ک تو جواب رد بهش دادی 

اگه برای ازدواج بوده همون و با رضایت خانواده درست کن،گاهی بلایای ما بخاطر رفتار ماست/بازم تاکید می‌کنم شاید اشتباه بگم قسمت دوم را ولی اول درسته شک نکن این ذات خوبی نداره باهاش نرو جایی

.یاعلی مدد

بزرگواری حقیقت اذیت میشم ببینم ولی همه مثل تو نیستن با درک..بعضی امتحان میکنن و انگار ک طلب دارنطبق ...

ممنون قشنگم!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

گریه نکن لطفن..ح س نحسن محسنحسینبلطف خدا یکیش همسرتشایدم سعیدولی این حسن دورت میچرخه انگار اسمشبرای ...

سلام عزیزم میشه بگی مستاجری که واسه مغازمون میخواد بیاد خوبه باهاش به مشکل بر نمی خوریم؟ 

خواسش میکنم..توسل شد به حضرت قاسم و کار شما درست میشه نتیجه را حدود دو سال دیگه میگی اگر چه شاید الا ...

وااااای چه قشنگ

آخه الان خیلی تنهام

به ف خیلی علاقمند شدم اما خراب شد