2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره نگران نباش..۱۹ صلوات بفرست هدیه کن به اموات و از شهدا بخواه..مخصوصا امام عصر باهاش حرف بزنید

گلم خانم الف وآقای س باهم به اختلاف میرسن وجدایی دارن؟؟

➖⃟●━━━━ ᵍᵒᵈ ᶤᶳ ᵉᶰᵒᵘᵍʰ ─ تنها خدا کافیست🦋
حقیمت در آن واحد دارم جواب میدمطرف مقابل شما در فرودگاه انگار دیدم از یه جای دور میادچند روزی طول می ...

حقیقتا نمی‌دونم از کدوم شهر اومده شاید درست باشه، آره لباسم کرم بود ولی مهمانی نبود، یعنی حسی بهم خواهد داشت یا این چند روز درگیرم شده؟ تا اردیبهشت‌ماه میریم تو رابطه

ستاره جفت هست مشکلی ندارید و به لطف خدا می‌شود بهم برسیدصبر کن اگر آمد کار را به بزرگترها بسمر،هواست ...

ممنون عزیزم

یعنی درنهایت باهم ازدواج میکنیم؟؟زمانش حدودا کی هست؟؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی🥹

یه دل چرکینی کوچیک داری رفع بشه کمتر از شش داده..البته شاید الانم باشی..روزت خوش

سلام حست درباره من چی میگه❤

از آینده و ازدواج و تحصیلم

آسمون سنگی شده.خدا انگار خوابیده.انگار از اون بالاها گریه هامو ندیده💔

در خدمتم یاعلی

چند روز ه حالم خیلی بده این حال بد درونی م کی خوب میشه ؟ کی قراره بخشی از زندگیم برسه که بخندم . حالم خوب باشه خانواده اذیتم نکن...

دوساله که خندیدن برام آشنا نیست 🥲

چند روز ه حالم خیلی بده این حال بد درونی م کی خوب میشه ؟ کی قراره بخشی از زندگیم برسه که بخندم . حال ...

تو ازدواج و تحصیلم حداقل میتونم به خوشبختی برسم.

حالم خوب میشه

تو ازدواج و تحصیلم حداقل میتونم به خوشبختی برسم.حالم خوب میشه

بخدا کنکوریم ۲ ماه دیگه کنکور دارم آنقدر جر و بحث باهام میکنن حالم دیگه از  زندگیم بهم خورده ۲روزه نتونستم درس بخونم همش گریهه میکنم از دست خانواده

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز