2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

گلم درمورد داداش چی حس میکنی سال بعدازدواج میکنه بافایل یاغریبه

حدود یک سال و نیم الانم‌از دختری خوشش میاد 

اگه شما و خانواده برید جلو حله

البته عاشق نمیشه گفت هست/ولی دیدم دختر و تو پیاده رو دیده با مانتو سیاه 

پیاده رو طرف چپ‌بود و دختر چیزی آویزون می‌کرد انگار یا از مغازه در می اومد

وضع خوبیم دارن احتمالا/اینا همه نشونه هست امیدوارم‌بکار بیاد شب خوش

میدونه چرا اول اینکه این پسر همسرت میشه خاطرت جمعالبته اگه جا نزنه؛دلیلش اینه پدرت عین بچه هستهیچکدو ...

میشه گلم بگی بچه دومم کی میارم؟ شوهرم راضی میشه اگه نشد ناخواسته نمیشم؟جنسیتش چیه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

دو تا بچه هست در طالعدختر و پسراگه دختر داری دومی پسر ولی زمان داره حداقل ۴ ماه..شب خوش

عزیزم چرا برا همه رو گفتی جز من😭فقط لایک کردی

میشه راجب ازدواجم بگی لطفا

بیخیال

دو تا بچه هست در طالعدختر و پسراگه دختر داری دومی پسر ولی زمان داره حداقل ۴ ماه..شب خوش

عزیزم میشه بگی چرا باهمسرم به این اختلاف برخوردیم 😔کی دوباره مثل قبل با هم خوب میشیم؟ 

حییقت دو سه ماه رمانتیک خواهد بود ولی دیسیپلین خاصی داره!اونیکه فکر میکنی نیست.. بهتر فقط یه موضوع و ...

حس من اینه راجبش که همش درگیر کارش میشه پولدار میشه قطعا پول واسش مهم نیس ولی توجه محبت نداره بهم . علاقش درونیه که اصلا بروز نمیده واسه غرورش

نمیدونم حس تو چیه 

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
حس من اینه راجبش که همش درگیر کارش میشه پولدار میشه قطعا پول واسش مهم نیس ولی توجه محبت نداره بهم . ...

اره غرور داره..نظر دیگران براش مهمه

من که خوشم نمیاد از این تیپ آدمها مدرک شخصیت نمیاره

و اهل مطالعه هم باید باشه چون دیدم روزانه سر کتاب میره و اینکه

ایشون رفتارش به هیچ نحو تغییر نمیکنه