2777
2789
من تغییرش و دیدمجوری ک تو ببینی هم باور نکنیهیچ وقت جنس بد خوب نمیشه..اینا استادن/و زندگی هم با بد د ...

عزیزم این مهمونی  که گفتین برا خواستگاریمه ؟؟! 

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺

من تغییرش و دیدمجوری ک تو ببینی هم باور نکنیهیچ وقت جنس بد خوب نمیشه..اینا استادن/و زندگی هم با بد د ...

تا الان خیلی خوب بودیم با هم خیلییی اینجوریم که قصد ازدواج داریم

تو حس میکنی رابطمون کات بشه یا ازدواج کنیم؟

هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🪽

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برابرت که الانم در حد احوال پرسی با یه دختری هستاون ردیفهو خودتم یکم صبر کندو سال خوبه دیگه

برادرم یعنی با همین کسی که میگی ازدواج داره؟برادرم خیلی سختگیر هست،من دو سال بعد مهاجرت دارم به کجا؟ممنونم

فعلنی اوضاع خرابه ولی وعده به شش دادهانشالله شش ماهنمیدونم چرا کارمند میبینمتو انگار دنبال وام باشیع ...

😂😂کارمند الهی امین شوهرم میبینی آخه اون قرار تبدیل وضعیت بشه عالیه حس آت. اره دنبال وام هستیم میشه یا نه هنوز ؟. شش ماه اخخخ بشه من برم خونه خودم نذر امام زمان کردم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

تا الان خیلی خوب بودیم با هم خیلییی اینجوریم که قصد ازدواج داریمتو حس میکنی رابطمون کات بشه یا ازدوا ...

بابا بندازش اشغالی..چرا نمیفهمی

در آینده با طبقه بالایی رو هم میریزه

اگه بگی خونه میخوام که همسایه بالایی نباشه

با سمت راستی...

تو عروسی به زنها نگاه میکنه...اینا اینجورن 

لطفن درک کن

خود تو رو کجا پیدات کرد

همونجا ولت میکنه این قول من به تو

لطف داری..میشهو مدیر محترمی داره

اره چه جالب امروز اومد این مدیرشون جدید اومده شوهرم همین گفت حس ات یا چی آدم هنگ می‌کنه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دوستی بر پایه مجازی ۷۰ درصد خراب۳۰ درصد ریسکخودت ببینولی سحر خیلی بدبینه..با امیر خوب نخواهند بود

من خیلی تنهام جانم خیلیاااا 

همش میگم ازدواج کنم از تنهایی درمیام حست چیه 😍؟؟؟

واینکه رو درسم حساسم با خودم میگم کاش با کسایی بودم که بهم انرژی میدادن درس بخونم تلاشو واقعا میچشیدم ولی .....

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺