۹۸۹۷ مدیر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1638 عنوان حس ششممی | مشاهده متن کامل بحث + 24753 بازدید | 3485 پست امم هرچی حس میکنی پلیززز بگو پروانه🦋🥺 1403/11/24 | 04:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2041 عزیزم میشه مال منم بگی؟سلامممیشه بگی کلا چه حسی میگیری ازم ؟و کیس احساسیم چه حسی بهم داره؟ اون ک آخر بدیهیست و معلم شیطون..توام برو دنبال زندگی سالمسر کارت گذاشته بگم نگی نگفتی یهو میره..دل نبند به این پسرهاهمه شاعرم و نویسندهجدیدن موسیقی هم بلد شدن..🥰
rasta1996 عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 7409 اون ک آخر بدیهیست و معلم شیطون..توام برو دنبال زندگی سالمسر کارت گذاشته بگم نگی نگفتی یهو میره..دل ن ... میشه جواب منم بدی باردارم برای حاجت رواییت دعا میکنم و حمد میخونم تا زایمانم خیالم از بابت خونه بابام راحت میشه؟ خبر خوشی ک منتظرشم میرسه؟ ❌️لایکم نکنید لطفا❌️
nbfygva عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 2734 شیک پوش لباس کوتاه و شلوار لی!یه جورایی شیطون صورت کشیدهو اهل هنر و موسیقی و گشت و گزار ! علاقه زیاد ... یه سوال بپرسم منم میگی عزیزم ؟🥹
سالیوآن عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 10466 از من هیچی مخفی نمیشه! به اونم بگو گوشت و میکنم اگه تو رو اذیت کنه. هواست باشه خیلی شیطونه..یه چیز م ... قبلا خیلی شیطون بود تو گذشته اش خیلی گذشته داشته ولی الان از وقتی با منه تا حالا حتی شک هم بهش نکردم چون همه چیزش دست منه میبینمش ادم بد دلی هم نیستم و اصلا تا الان حس خیانت نگرفتم ازشفقط میترسم بعدا تغییر کنهیا نتونه خواسته هامو براورده کنه هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🪽
suol_girl عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 815 از من هیچی مخفی نمیشه! به اونم بگو گوشت و میکنم اگه تو رو اذیت کنه. هواست باشه خیلی شیطونه..یه چیز م ... میشه لطفا درخواستمو قبول کنی عزیزم
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2041 عزیزم لطفا منو هم جواب بده چندبار امروز پرسیدمامیر به سحر برگشت داره؟ بله ولی دو روز میمونه و میره احتمالن سحر دور از جونگ و ه اخلاقه
zire_asemone_khoda عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 3925 خیلی خوابمولی خب نام حسن کنار توستکارت هم نیکو/حالا حسن کیه باباتهنمیدونمولی ازدواج خوبی داری بشرط آ ... عزیزم این مهمونی که گفتین برا خواستگاریمه ؟؟! I love mam0 I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 34932 حتمن کی خونه میخرم من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2041 قبلا خیلی شیطون بود تو گذشته اش خیلی گذشته داشته ولی الان از وقتی با منه تا حالا حتی شک هم بهش نکردم ... من تغییرش و دیدمجوری ک تو ببینی هم باور نکنیهیچ وقت جنس بد خوب نمیشه..اینا استادن/و زندگی هم با بد دلی نمکی ندارهبزارش کنار یا همون دور
مامانmehraad عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 1117 بله ولی دو روز میمونه و میره احتمالن سحر دور از جونگ و ه اخلاقه توراهیم چیه برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2041 کی خونه میخرم فعلنی اوضاع خرابه ولی وعده به شش دادهانشالله شش ماهنمیدونم چرا کارمند میبینمتو انگار دنبال وام باشیعجیبه
mahdibtc عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 555 اون ک آخر بدیهیست و معلم شیطون..توام برو دنبال زندگی سالمسر کارت گذاشته بگم نگی نگفتی یهو میره..دل ن ... حست راجب شغل و کارم چه شغل و کاری به دست خواهم اورد با کی ازدواج میکنم و چطوری مشخصات دختره ؟