2777
2789
نترس درمیاد تا شب دوباره بهشون پیام بده بپرس

چشم دعام کن اگه آقا طلبید بهتون خبر میدن🥺😔

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

ببخشید الان پدرتون ازدواج کرد؟شاید وابسته یا خسته بوده مادرت و درونش چیزی عذابش میداده یا زیادی از خ ...

آره ازدواج کردن. نمیدونم والا شاید از زندگی خسته شد ولی خیلی دلتنگشم چهار ساله دارم روز بروز دلتنگ تر میشم.. بعضی وقتا انقدر بهم فشار میاد کم میمونه کفر بگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله دانششون بالاست تحصیلاتش بالاست ببخشید با دانش و خرد منظورتون اینه بریم مشاوره؟نارضایتی از سمت پد ...

پدر و مادر ها در زندگی نقش دارن..

مادر اون و پدر تو یه همچین چیزی! اختلاف نظر

یا فقط مادرها

حالا مشاوره و بقیه برا بده

مهربون و تحقیق و ماشالله خیلی مراسم داره

ایشالا جاش خوب باشه مهرشم از دلمون بره بیرون خیلی عذاب میکشم

عذاب چرا..هر شخص اختیار زندگی خودش و داره

و اینکه در قبال خانواده مسؤل 

حالا یکه تصمیمش ابنه به تصمیمش احترام بزار و برای او خوب بخواه همیشه

پدر و مادر ها در زندگی نقش دارن..مادر اون و پدر تو یه همچین چیزی! اختلاف نظریا فقط مادرهاحالا مشاوره ...

آخه الان ۴۰روزی هست هیچ صحبتی باهم دیگه نکردیم 

پس چه زمانی میاد رسما خواستگاری؟😕همون تولد امام حسن؟😅

آخه الان ۴۰روزی هست هیچ صحبتی باهم دیگه نکردیم پس چه زمانی میاد رسما خواستگاری؟😕همون تولد امام حسن؟ ...

۱.این فرد کله فناوری‌های! پس بیخیال بشو

۲. تو کلاس گذاشتی و درشت حرف زدی!

اینم مزید بر علته/بهر حال باید صبر کنی

عزیزدلم چه قدر حس خوب گرفتم از شما❤️ممنون خدا شماروهم حفظ کنه،توکل به خدا ....عزیزم این قسمت مردم کش ...

گندم حتی روی یکه ها نقش داره

گندم را بر روی موی دختری در طالع تو دیدم

خوش به حالت..ساده دل و خوش روزی

گندم حتی روی یکه ها نقش دارهگندم را بر روی موی دختری در طالع تو دیدمخوش به حالت..ساده دل و خوش روزی

عزیزم حس میکنید من امسال زشته مورد علاقم میارم؟

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
حقیمت نمیدونم چرا یلدا رو با پوست سفید و لاغر دیدمخانه آنها طرف چپ جاده یا خیابونه؟و چرا یلدا روی جا ...

یلدا سفید نیی سبزه س

آره خونشون طرف چپ خیابونه ولی روستا نیس

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
آره ازدواج کردن. نمیدونم والا شاید از زندگی خسته شد ولی خیلی دلتنگشم چهار ساله دارم روز بروز دلتنگ ت ...

روح از اجزای گوناگونی ساخته شده علایق رگ شریانی روح هست

لذا در تصمیمات افراد دل نقش مهمی دارد..به دلم افتاد براش یه زیارت عاشورا بخونی

پدر و مادر ها در زندگی نقش دارن..مادر اون و پدر تو یه همچین چیزی! اختلاف نظریا فقط مادرهاحالا مشاوره ...

در مورد مسیر شغلی من تو شرکت پارس تکنیک بگو.چطور خواهد بود ؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
۱.این فرد کله فناوری‌های! پس بیخیال بشو۲. تو کلاس گذاشتی و درشت حرف زدی!اینم مزید بر علته/بهر حال با ...

کله فناوری های یعنی چی 

😕🤣😭

خدایی عجب حوصله ای داری ۱۰۵صفحه شده این تاپیک😕😕😕