2777
2789

هنوزم درگیرشم

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولاش که قرص آلپروزولام میخوردم هر وقت حالم میشد بعدش مدیتیشن رو شروع کردم قرصامو گذاشتم کنار

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  

به گوشیت بلزی سودوکو نصب کن بازی کن  خیلی تاثیر داره

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

واسه من بخاطر استرس و بی خوابی شدید بود که به مرور زمان خوب شدم مدت طولانی بود بدون دارو باهاش کنار نمیومدم همش تحمل میکردم خودمو سرگرم میکردم سعی میکردم بیرون برم وقت بگذرونم... 

خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ...❤ ️️ 

حالتات چجوری بود تو پنیک حس مرگ هم داشتی؟

آره عزیزم همش فکر میکردم دور از جون دارم سکته میکنم میمیرم نفسم تنگ میشد دستو پام خشک میشدضربان قلبم میرفت بالا سرم یه جوری میشد ولی الان خداروشکر خوب شدم 

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  
آره عزیزم همش فکر میکردم دور از جون دارم سکته میکنم میمیرم نفسم تنگ میشد دستو پام خشک میشدضربان قلبم ...

عزیزم چقدر برات خوشحالم خدارو شکر برای منم دعا کن 🥺🤲🏻

حس مرگ و خفگی هم داشتی؟

حس مرگ و آره خیلی بد بود چشمام به سختی باز میشد بدنم بی حس میشد ضربان قلبم خیلی تند میزد بعد چند دقیقه که میگذشت نصف شب بیدار میشدم با گوشی اینا خودمو سرگرم میکردم که فراموشش کنم 

خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ...❤ ️️