2777
2789
عزیزم چقدر برات خوشحالم خدارو شکر برای منم دعا کن 🥺🤲🏻

عزیزم شماهم خوب میشی فقط کافیه ذهنتو آزاد کنی  تموم مشکلات ما از اعصاب و استرس هست منم تا مدیتیشن آرامیا رو نصب کردم دو روز مدیتیشن کردم مغزم و روحمو پاک سازی کردم بخدا نه دیگه بهم حمله عصبی دست داد نه پانیک شدم توهم دوست من امتحان کن

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته کاملا موافقم 👌🏻

بهت قول میدم خوب میشی فقط کافیه مغز و قلب و روحتو پاکسازی کنی و از استرس دور باشی 

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  
ایشاالله خیلی سخته این دوره برام خدا کمک کنه🤲🏻

خدا بزرگه عزیزم میدونم دوره سختی درکت میکنم چون خودم تو این شرایط بودم ولی تو خیلی قوی هستی مطمئنم شکستش میدی همچی از اعصاب و روان خودمون هست روی خودمون کار کنیم همه چی حله 😉

خدا بزرگه عزیزم میدونم دوره سختی درکت میکنم چون خودم تو این شرایط بودم ولی تو خیلی قوی هستی مطمئنم ش ...

فدات گلم چقدر انگیزه گرفتم از حرفات مرسی که برام وقت گذاشتی 🌹🙏🏻

فدات گلم چقدر انگیزه گرفتم از حرفات مرسی که برام وقت گذاشتی 🌹🙏🏻

قربونت عزیزم کاری نکردم خوش حال میشم بتونم کمکی بکنم بازم گلم سوالی داشتی کاری داشتی من در خدمتم 🥰🌹

پانیک چیه چجوری میشن

تپش قللب شدید سرگیجه نفس تنگی لرزش  تاری دید بیحس شدن دستو پا قشنگ جالت سکته بهت دست میده  من هروقت شدیدا ناراحتشم اینطوری میشم

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

چرا افسردگی گرفتی

ب دلایل زیاد و مشکلات زندگیم

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

چندسالته مگه

۱۹ و ۸ روز🤣