یبار بری میخوای هر سال بری اتفاقا خیلی هم خوبه .راهنما داره بستگی داره از طرف کجا میرید چقددگرفتند
برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
آره رفتم تجربه خیلی خوبی بود از لحاظ امکانات رفاهی خیلی ضعیف و گاهی متوسط. توی شهرای مختلف و جاهای مختلف مثل اردوگاه جنگی و مناطق جنگی و ... توقف میکنید اونجا بهشون میگن یادمان بعد اونجا یه فردی داستان اونجارو بهتون میگه که چه اتفاقی افتاده بهشون میگن راوی
🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادیچه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای
ینظرمبار سنگین بردار چونثابت ی جا نیستید اذیت میشی
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
سلام نه دوست عزیز من ۴ ،۵ بار رفتم و الان هم باز دلم لک زده برا معنویت اونجا، حیف که اوضاع زندگیم فرق کرده و نمیتونم برم.
ولی پیشنهاد میکنم حداقل یبار رو برید حتما
عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر. بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی