2777
2789
عنوان

راهیان نور رفتید تا حالا

508 بازدید | 48 پست

میشه واسم توضیح بدید، دقیقا چیکار میکنیم ؟

برنامه ها چیه؟

مثلا سخنران با مداح و یا راهنما هست اونجا؟

چه وسایلی ببریم

narnia_18 هستم تعلیق شدم😂💔

یبار  بری میخوای هر سال بری اتفاقا خیلی هم خوبه .راهنما داره بستگی داره  از طرف کجا می‌رید چقددگرفتند

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار بری میخوای هر سال بری اتفاقا خیلی هم خوبه .راهنما داره بستگی داره از طرف کجا می‌رید چقددگرفتن ...

هنوز هزینه رو نگفتند ، دانشگاه 

هنوز هزینه رو نگفتند ، دانشگاه

من دوبار رفتم یه بار سال ۸۸ یه بارم سال ۹۱ اوموقع ها تازه داشت خدماتش و اینا کم میشد ولی خیلی ها مشتاق بودن میرفتن الان  ولی از هیچیش خبر ندارم

آره رفتم تجربه خیلی خوبی بود از لحاظ امکانات رفاهی  خیلی ضعیف و گاهی متوسط. توی شهرای مختلف و جاهای مختلف مثل اردوگاه جنگی و مناطق جنگی و ... توقف میکنید اونجا بهشون میگن یادمان بعد اونجا یه فردی داستان اونجارو بهتون میگه که چه اتفاقی افتاده بهشون میگن راوی

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

بله خیلی سال پیش بود‌فکر کنم۱۴سال پیش رفتم

میرفتیم‌ 

بله سخنران‌میتوردن‌بذامون‌

مسجد و‌شلمچه ‌و‌جاهای جنگی میرفتیم

ینظرم‌بار سنگین بردار چون‌ثابت ی جا نیستید اذیت میشی

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
یه بار بری دیگه نمیری .

سلام نه دوست عزیز من ۴ ،۵ بار رفتم و الان هم باز دلم لک زده برا معنویت اونجا، حیف که اوضاع زندگیم فرق کرده و نمیتونم برم.

ولی پیشنهاد میکنم حداقل یبار رو برید حتما

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی

پارسال میخواستم برم ولی آخر نرفتم همینجا از بچه ها پرسیدم

شب ها تئاترو برنامه و اینا میذارن

میبرن بازدید از مقبره ها

یا خوابگاه میبرن یا باید تو چادر بخوابید

خوراکیم ببر

غذاهاشون کنسروه بیشتر

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

آره رفتم تجربه خیلی خوبی بود از لحاظ امکانات رفاهی خیلی ضعیف و گاهی متوسط. توی شهرای مختلف و جاهای ...

ممکنه احساساتی بشم و اشکم دربیاد؟ آخه من همش اشکم دم مشکمه😂😂😂

پس دستمال اینا زیاد ببرم