2821
2789
عنوان

خودشیرینی😐

1658 بازدید | 29 پست

سلام دوباره 

اگه نمیگین باز پسرم یه سوال دیگه دارم 😄😄

بچها من با شوهرم دوست بودم دوسال و تو این مدت فقط دو سه بار مادر شوهرمو دیدم و زیاد برخوردی نداشتم باهاشون و چند بارم خواهرشوهر و داییشو دیدم 

خب من سعی کردم تو این ملاقاتا سنگین و رنگین باشم و نگن دختره جلفه 😅😅

قبل من شوهرم با یه دختر دیگه دوست بود و سر مسائلی بهم خورد حالا من که ازدواج کردیم بازم سنگین رفتار میکنمو اصلا خودشیرینی بلد نیستم یعنی اگه سوال بپرسن جواب میدم اگه نه کلا حرف نمیزنم درحد سلامو احوال پرسی ولی اون دختره این طوری نبوده حتی تو دوران دوستیشون واس پدرشوهرم غذا درست میکرده و میفرستاده😐😐😐

من میخام چند مورد خودشیرینی یاد بگیرم که نگن این دختره سنگه بالاخره چه بخام چه نخام مقایسه میکنن دیگه با توجه به این که یه بار خواهر شوهرم سوتی داد که اولش که دیدمت انگار عصا قورت داده بودی از بس ساکتو اروم حرف میزدی الان خوبی😐😐

میشه یادم بدین؟چیکار کنم تو دلشون جا باز کنم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ودشیرینی خوب نیس مخصوصا که خودتو با اون دختر مقایسه میکنی.خودت باش.هرچی که از دل بربیاد به دل میشینه.یه کم راحت تر برخورد کن.تو حرف زدن یه کم صمیمی تر شو تا بعدش به عمل برسه

عاشق خودمم...بوس بوس

چه خانواده ی اوپنی😶😶😶😶😶😶

یا امام رضا مرسی از هدیه ی قشنگت...😍خودت مراقبش باش....دوستای گلم لطفا واسه سلامتی فندق تو دلم یه صلوات بفرستین...اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم....خدایا مرسی😍عشقمو آفریدی😍مرسی واسه اینکه بهترین مرد دنیارو به من دادی💝مرسی که بهترین خانواده ی دنیا رو به من دادی💝ومرسی که مهربونترین خانواده ی همسر رو به من دادی💝و بازهم مرسی که هیچ مشکلی نمیتونه منو ناراحت کنه💝مررررسیییییییی💝

این کارها خودشیرینی نیست.نشون دادن محبته به اطرافیان.سعی کن خوش قلب باشی و یه کارهایی که دوست دارند رو براشون انجام بدی.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

ب نظر من بیکاری.... هر چی تو دلشون جا باز نکنی بهتره وگرنه میچسبن بهت

ب نظر من همین ک ب پسرشون و خودشون احترام میزاری و مودبانه رفتار میکنی خیلی هم خوبه....

خوبی زیاد نکن واسه خانواده شوهر ک یه روز پشیمون میشی از من گفتن

حسن رفتار  خودشیرینی نیست دوست من 

شما خودت فکر کن یکی بیاد خونه ات یه سلام بکنه بعد بشینه زل بزنه به درودیوار و گوشی و پارکت بعدم پاشه خداحافظی کنه بره !!!نمیگی این خانم چرا اینطوری کرد؟یکمی معاشرت کن در حد معمول حرف بزن در حد معمول شوخی کن و لذت دورهم نشستنو ببر بعدم پاشو برو خونت کاری هم داشته باش کس دیگه چطور بوده یا چه کرده .رفتار صحیح و مودبانه و منطقی برای همه دلنشین خواهد بود 

حال متکلم از کلامش پیداست

والا ما هرکاری کردیم تهش ادم بده بودیم.نیازی به خود شیرینی نیس

فقط حرمت بذار و بی احترامی نکن که حرف توش نباشه.من هرچی میگرفتم واسه مامان شوهرمم میگرفتم 

حتی زنگ میزدم شوهرم پول کم دارم رو میزدم پول بده که واسه مادرشم خرید کنم 

تهشم بی مزدم

فک نکن رو سرشونم اصلا

شماهم تو فکر کاری نباش

خودت باش. این کارا چیه

اخه شوهرمم خیلی زبون بازه و خوب بلده کجا چه حرفی بزنه من وقتی گفتم ازین چاپلوس بازیا خوشم نمیاد گفت من مگه رفتارم چاپلوسیه با خانوادت؟ راس میگه یه طوری مخشونو زده که همش طرفدار اونن

خودت باش 

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻