2821
2789
عنوان

خودشیرینی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1658 بازدید | 29 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خود شيريني  مثلا به پدر شوهرت بگو اقا جون خوب موندين به زنم بخته از بس همسر خوبي داشتين  ...

اومدیمو یهو پدرشوهره چش خورد؟خخخخخ

یه سری عموم اومد خونمون همه ساکت بودن میخواست جو عوض بشه یهو گفت بههه فلان وسیله جدیده ؟بخدا یهو همون لحظه پخش زمین شد خرد شد بدجوری کنف شد،خخخخ

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
بخدا خیلی دوستشون دارم ولی بروز نمیتونم بدم 

خب بعضیا سخته براشون محبت کلامی.اما میتونی که توی رفتارت نشون بدی.مثلا برادر من یه غذاهایی رو خیلی دوست داره.منم بیشتر وقتا یا درست میکنم میبرم براش با میگم بیاد خونمون.اما نمیتونم مدام قربون صدقه اش برم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

فعلا که میبینی اون دختره کات شد و تو به وصال رسیدی 😂😂 اتفاقا بنظر من اروم و ساکت بودن حاشیه ش کمتره،کم کم به اخلاقت عادت میکنن،خودت باش

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

خودت باش عزیزم اگه بخوای جوری که نیستی بشی يه جايي کم میاری دیگه .... به نظرم رسمی باشی بهتره اینجوری حرمتها بیشتر حفظ میشه صمیمیت زیاد  با قوم کلا خوب نيست

...Keep Calm and Nothing Else Matters
خودت باش عزیزم اگه بخوای جوری که نیستی بشی يه جايي کم میاری دیگه .... به نظرم رسمی باشی بهتره اینجور ...

اخه نمیدونی شوهر من چجوری رفتار میکنه با خانوادم 

میزاره رو چشمش اینارو همش مامانجون باباجون 

مامان شما کار نکن خسته نیشی😐ازین حرفا

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792