2777
2789
عنوان

شام تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 21 پست

سوپ به عنوان پیش غذا خوبه کباب و جوجه هم میتونی از رستوران بگیری ولی خب اگه بتونی کلا شام رو رستوران بدی واسه کیک و میوه و چای بیاین خونه که عالیه و کم دردسر به شرطی که خواهرشوهرت از اونایی نباشه که بگه از رو من تقلید کرد هرچند بگه هم مهم نیست مهم راحتی  خودته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوپ به عنوان پیش غذا خوبه کباب و جوجه هم میتونی از رستوران بگیری ولی خب اگه بتونی کلا شام رو رستوران ...

نه امکان داره بگه . ولی خب موقع دعوت کردن خودم زودتر میگم که دیدم پارسال کار خوبی کردی و ادم کمتر به سختی میافته منم امسال اینکارو کردم. 😝

شروع رژیم  .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۵۸ .....وزن کنونی ۶۵.

اخه دوتاش مثلا ابکی میشه  میتونید باقالی پلو با ماهیچه و جوجه و سوپ بزارید  بیرون خرجش ز ...

نه دیگه اگه بریم فست فود که نهایتا پیتزا یا بروستده که خیلی قیمتی فرق ندارن. تازه ماهیچه اینا گرونتر نمیشه؟

نه دیگه اگه بریم فست فود که نهایتا پیتزا یا بروستده که خیلی قیمتی فرق ندارن. تازه ماهیچه اینا گرونتر ...

نمیدونم شاید 😆ولی کلا تو خوته ارزونتر نمیشه؟

بعدم دوباره کاری نمیشه که دوباره برگردن و کیکو اینا از اول تااخر یه جا باشین بهتره 

اخه ما تابستون رفتیم پیتزایی با دوستامون ۵ نفر بودیم شد ۲۵۰😐 

نمیدونم شاید 😆ولی کلا تو خوته ارزونتر نمیشه؟ بعدم دوباره کاری نمیشه که دوباره برگردن و کیکو اینا ا ...

پس لازم شد قبلش خودمون یبار بریم رستوران مورد نظر که نقره داغ نشم