2789

فسنجون سلیقه ی 

گردو رو باید بکوبی (یا با هونگ بکوب یا اسیاب کن بعضی ها دوست دارن گردو بباد زبر دندونشون ولی اسیابش بیشتر روغن پس میده)

گوشت (گوشت قرمز -گوشت چرخ کرده_مرغ -پاچین)بزار بپزه خودم با گوشت خورشتی درست میکنم

گوشت ک تقریبا پخته گردو رو بهش اضافه میکنم دقت کن اب خورشت زیاد یا کم نباش

اگر اسیاب بتشه نیم ساعت تا ۴۵ کافی 

۱۰ قبلا از این ک خاموشش کنی شکر بزن رب انار ۵ دقیقه اخر بزن خاموش کن ۱ دهم قاشق گلاب بزن فقط ۱ دهم یعنی خیلی کم 

فوتش ؛بزار بیست دقیقه درش بسته باش و خاموش این کار باعث میشه کاملا روغن گردو بیاد بالا و خورشتت جا بیفته

نوش جان 

وای چرا مرغ رو ریش ریش میکنی مگه سوپه😑

اونقد ریش ریش ک نه مث الویه

ولی خیلی کوچیک میکنم تیکه هاشو

دوس دارم خورشتم یکدست باشه عزیزم

یا امام رضا مرسی از هدیه ی قشنگت...😍خودت مراقبش باش....دوستای گلم لطفا واسه سلامتی فندق تو دلم یه صلوات بفرستین...اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم....خدایا مرسی😍عشقمو آفریدی😍مرسی واسه اینکه بهترین مرد دنیارو به من دادی💝مرسی که بهترین خانواده ی دنیا رو به من دادی💝ومرسی که مهربونترین خانواده ی همسر رو به من دادی💝و بازهم مرسی که هیچ مشکلی نمیتونه منو ناراحت کنه💝مررررسیییییییی💝

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من اینطوری درست میکنم اول پیاز و ریز میکنم با تیکه های مرغ یا گوشت قلقلی کامل تفت میدم و میدارم خوب سرخ بشه بعد نصف قاشق رب گوجه میزنم فقط و فقط به خاطر رنگ روغنی که میندازه قرمز میشه اصلا از فسنجون که روغنش زرده خوشم نمیاد انگار بی روحه  و بعد گردو رو میریزم و کمی تفت میدم بعدش اب میریزم  و رب انار ملس و کمی رب الوچه ترش میریزم نه ترش میشه نه شیرین ملس میشه بعد میذارم قشنگ جا بیفته بعد چندتا تیکه یخ هم میندازم که روغن بندازه ما گیلانی هستیم و اینجوری درست میکنیم حالا نریزید سرم که نه اینجوری نیست ما تو کل خانواده این شکلی درست میکنیم

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘
گردو خورد کردم با گوشت کوب

اینجوری روغن نمیندازه جا نمیفته

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
من اینطوری درست میکنم اول پیاز و ریز میکنم با تیکه های مرغ یا گوشت قلقلی کامل تفت میدم و میدارم خوب ...

بعد گوشت قلقلی ها رو که از اول اضافه میکنید وا نمیرن

💙💜❤سوگند و سهیل❤💜💙
فسنجون مثل آبگوشته باید با مواد خودش خوشمزه بشه نه اینکه بهش چیزی اضافه کنی رب انار ملس مایل به تر ...

عزیزم میشه درخواست دوستی منو قبول کنی چندتا سوال دارم ازت راجع به مشکل ایمنی

چیزهایی که دست کم میگیریم کس دیگری برای بدست آوردنشان رازو نیاز میکند

دفعه بعد فسنجون به روش هانی شف بپز. 

رازش تو پختشه. باشعله بسیاااار ملایم حداقل ۴ تا ۵ ساعت بپزه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
ببین رنگ فسنجون من اینجوریه دقیقا مزه شم نه ترش نه شیرین کاملا ملس جوری که کسی اذیت نمیشه از ترشی یا ...

دقیقا واسه منم همینطوری میشه رنگ روغنش قرمز میشه به خاطر همون نصف قشق رب ی که میزنم

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘