2789

فسنجون مثل آبگوشته

باید با مواد خودش خوشمزه بشه نه اینکه بهش چیزی اضافه کنی

رب انار ملس مایل به ترش

گردو فراوون 

مرغ یا گوشت بدون استخون گوسفندی

نمک و نهایتا برای رنگ و روش یه قاشق چایخوری رب گوجه 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
وقتی کامل پخت یه حبه یخ کوچیک داخلش بنداز حسابی روغن میندازه ما ملس میخوریم برا همین برای طعمش از ق ...

من برای طعمش از رب انار وشکر و زعفرون استفاده میکنم ما هم ملس دوست داریم ولی به نظر من فسنجون بیشتر  باید مزه ی شیرین بده تا ترش

💙💜❤سوگند و سهیل❤💜💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خوراکم فسنجونه . تو مهمونیهامم همیشه فسنجون میپزم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

گردو رو با شعله کم تفت بده بعد بهش یک لیوان آب اضافه کن با شعله کم بپزه تا به روغن بیوفته حدودا یک ساعت و نیم روی شعله باشه و هر بیست دقیقه چهار پنج تکه یخ کوچیک بهش اضافه کن اینجوری دیگه حسابی روغن پس میده...پیاز داغ درست کن و گوشت قلقلی رو باهاش تفت بده ادویه جات هم اضافه کن بعد اضافش کن به قابلمه و بذار بیست دقیقه همه مواد با هم بپزن و رب انار رو بسته به ذائقه ی خودت میتونی کم کم اضافه کنی که طعم دلخواهت رو بده...بعد از اضافه کردن رب یک ربع بعد آماده س....

پیاز تفت بده

گردوتو دوبار چرخ کن ک زبر نباشه رو روغن بندازه

, گردوتو تو پیاز تفت بده ادویه بزن اب اضافه کن اب سرد

بعد درشو بزار چهار پنج ساعت حسابی بپزه جا بیفته

میتونی گوشت مرغ ریش ریش کنی

یا گوشت چرخ کرده ک من گوشت چرخ کرده ادویه میزنم پیاز رنده میکنم داخلش,  قلقلی میکنم تفت میدم ک وقتی میندازم تو فسنجون وا نره

بعد برو سراغ طعم دادن ک بستگی ب ضاعقه تون داره از رب انار استفاده کنی فسنجونت حسابی تیره و خوش رنگ میشه

حبه یخ هم ک فراموش نکن.همین

نوش جون😊☺

💙 آریای من 💙
من اینجوری فسنجون درست میکنم همه عاشقشن اول یه پیاز کوچولو رو خیلی ریز رنده میکنم تفت میدم بعد گردو ...

وای چرا مرغ رو ریش ریش میکنی مگه سوپه😑

ببین بعضیا مرغو تکه ای میندازن توو خورشت من خودم شیرازیم فکنم اینجا اینطوزی درست میکنن ببین من مرغمو  باپیاز وسیر ابپز میکنم ادویه هم ک باید بزنی بعد ک پخت مرغو چرخ میکنم اب مرغم حتما از صافی رد میکنم ک صاف بشه پیازش نیاد توو خورشت بعد پیاز داغ میگیرم گردوم زیاد میکوبم چرخ نمیکنم چون تکه گردو زیر دندون بره بهتره زیاد لهش نمیکنم میریزم توو پیازه ی تفت کوچیک میدم نسوزه بعد مرغ چرخ کرده رو میریزم داخلش بازم یکم تفت میدم ادویخ هم توو پیاز داغت باز بریز بعدم اب مرغو میریزم رب انارم کم کم اضافه کن چون اول زیاد بریزی مشخص نمیشه باید چن جوش بزنه رنگش معلوم میشه دیگه نیاز نیس شکر بریزی چون بد میشه من نمیریرم طعمشم ملسه خودم دوست ندارم دیگرچن تعریفش میکنن