2777
2789
عنوان

مرمری ام

| مشاهده متن کامل بحث + 7436 بازدید | 126 پست
توی یوتیوب من پیج یه آقایی رو داشتم که می‌رفت خونه هایی که این مشکل رو دارم با دستگاه وفرکانس واین چ ...

چه جالب 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حتی یکی بودازبچگیش طرف ...عاشق داشت و حتی آسیب فیزیکی هم میرسوندمن کلیپاش روتوی یوتیوب دیدم با دستگا ...

ببخشید من اصلا ننیتونم اتاق خواب بخوابم رو تخت دونفره مون حینی که میخواد خوابم ببره میبینم یه مرد از کف اتاق بالا میاد و نین بالا اومدن لباساش درمیاره شکل ادمه ولی معذرت مبخوام اونجاش فرق داره میاد سمتم میپرم بالا هربار هم شکل یا نفر میکنه خودشه پسرخواهرشوهرم۲۷سالشه خیلی پسر خوبیه دوسش داشتم یه بار خودشو شکل اون کرد از پسرخواهرشوهر متنفر شدم جایی باشه نمیرم 

ممنون از راهنمایی ات دوست عزیزم اخه راستش مطمئن نیستم که یه موجود ماورایی داره اذیتم میکنهبا خودم می ...

ابودجانه توسط موجودات ماورایی تو خونه اذیت میشده که نمیدونم از پیامبر یا یکی امامها سوال میکنه بهش میگن این دعارو نصب کن به دیوار براهمین معروف میشه این دعا به حرز ابودجانه

سرچ کنین دقیق بخونین

ببخشید من اصلا ننیتونم اتاق خواب بخوابم رو تخت دونفره مون حینی که میخواد خوابم ببره میبینم یه مرد از ...

سلام شنیدم شیاطین خودشونو شکل چیزای میکنن که ادما دوست دارن یا شکل چیزای خیلی وحشتناک

حرز کبیر ابودجانه سرچ کنین پرینت بگیرین بزنین دیوار اتاق و سالن

و

حرز جامع همراه از ایت الله تبریزیان اینترنت هست پرینت بگیرین شیش تا جای خالی داره که نحوه پرکردنش تو پاورقی توضیح دادن اینم همیشه همراهتون باشه

مرسی عزیزم 😍لطف کردیاچشم اسکریت گرفتم

چشمتون بی بلا

اگرم اینارو گرفتین باز اذیت شدین درخواست دوستی بدین شماره یه حاج اقایی بدم با پیام هم سوال بپرسین راهکار میدن مثلا چندروز پیش پرسیدم برا کسانی که طلسم شدن و باطل میکنن اما اوضاعشون تغییری نمیکنه چه راهکاری هست گفتن هر روز سوره بقره تو خونه پخش بشه

یا یکی که زیاد شوهرش اذیتش میکرد کتکش میزد و.....‌‌‌‌‌‌‌‌پرسیده بود که راهکار بدن گفته بودن هر صبح رو نبض دوتا دست سوره ی ناس و فلق خونده بشه میگفت روزای که میخوند شوهرش بهتر میشد