هفته ۸ بارداری هستم رفتم سونو گفت قلب تشکیل نشده خیلی داغون و ناامیدم بعد از ۴ بار انتقال این بار مثبت شده بودم کسی بوده تو آی وی اف قلب جنین دیرتر تشکیل شده باشه میشه امید داشت؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون عزیزم برام دعا کنید بعد از ۱۷ سال برای اولین بار مثبت شده. کل زندگیم به دوا و دکتر گذشت
ایشالا صداشو میشنوی وقتی بیمارستان بودم دو سال پیش یه خانم که حالش بد بود و زایمان کرده بود آوردن سنش زیاد نبود متولد ۶۴ ولی خیلی شکسته بود..بهش گفتم ناخواسته بوده؟گفت چی میگی؟من بعد ۱۶ سال بعد از اینهمه انتقال تو شهر خودم و شهرهای بزرگ صاحب این پسر و دختر شدم..آخ نميدونی با اینکه خودم برای سقط اونجا بودم ولی چقدر براش خوشحال بودم..اطرافیانش داشتن گریه میکردن..عزیزم تو ازش بخواه ناامیدت نمیکنه
ببین توروخدا به دکترت بگو دارو بهت بده ک دیگ تجربه قبلیت تکرار نشده.بچت تو چن هفته ایست قلبی کرد؟
فقط بهم شیاف داد دارو نداد یا نگفت این آزمایش ها رو بده..تو شیش هفته قلبش تشکیل شد یه هفته بعد رفتم گفت صداشو نمیشنوم دیگه..البته من خونریزی شدید داشتم با خونریزی رفتم سونو که صداشو شنید ولی متاسفانه نموند