2777
2789
عنوان

قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 37 پست
شماهم استفاده نکن تا وقتی خونریزی نداری لطفا نذارفقط استراحت مطلق کنبه همه میدنب منم داد تو ۵ هفته ل ...

استراحت هستم ولی چون آی وی اف کردم دو ماه دارم پروژسترون استفاده میکنم مجبورم تا هفته دیگه ادامه بدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط بهم شیاف داد دارو نداد یا نگفت این آزمایش ها رو بده..تو شیش هفته قلبش تشکیل شد یه هفته بعد رفتم ...

شما بگو اگ لازمه دارو بدید تا خدا نکرده بار دوم هم تجربه نکنی مث آبجی بدبخت من

استراحت هستم ولی چون آی وی اف کردم دو ماه دارم پروژسترون استفاده میکنم مجبورم تا هفته دیگه ادامه بدم

عشقم با شما نبودم

با اون یکی دوستمون بودم که یدفه سقط داشته

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
ایشالا صداشو میشنوی وقتی بیمارستان بودم دو سال پیش یه خانم که حالش بد بود و زایمان کرده بود آوردن س ...

دقیقا مثل من بوده خیلی سختی کشیده

نمیدونم خدا برام چی میخواد هر چی خیره برام اتفاق بیافته

بچه شماهم ایست قلبی کرد؟دلیلشو پیدا کردین؟

فعلا جواب آزمایشاتم نیومده

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.