2777
2789
عنوان

قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 37 پست
عزیزم لطفا از شیاف پروژسترون استفاده نکن...نیاز نیست دو هفته دیگه صبر کنی یه هفته دیگه سونو تکرار کن ...

چرا استفاده نکنه دکتر به منم داده بخاطر خونریزی و سقط قبلی که داشتم..الان خونریزی ندارم ولی شیاف داده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا استفاده نکنه دکتر به منم داده بخاطر خونریزی و سقط قبلی که داشتم..الان خونریزی ندارم ولی شیاف داد ...

چون قلب بچه تشکیل نشده تو ۸ هفته عزیزم 

و احتمال سقط هست

با شیاف سقط خیلی سخت میشه

من خودم ماه قبل سقط داشتم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
الهی بمیرم من انتقال نداشتم بار اول که باردار شدم تو شیش هفته همه چیزش اوکی بود ولی ایست قلبی کرد،ال ...

عزیزم خیلی سخته، الان چند هفته ای مگه دکتر چیزی گفته که ناامیدی

چرا استفاده نکنه دکتر به منم داده بخاطر خونریزی و سقط قبلی که داشتم..الان خونریزی ندارم ولی شیاف داد ...

شماهم استفاده نکن تا وقتی خونریزی نداری لطفا نذار

فقط استراحت مطلق کن

به همه میدن

ب منم داد تو ۵ هفته لکه بینی داشتم یدونه زدم دیگه وایساد 

۱۱ هفته کورتاژ شدم 

هر چ دارو میخوردم نمیفتاد

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
دو هفته دیگه میری و صدای قلبشو که عین هلی کوپتره🤣برات پخش میکنه انشالا

ممنون عزیزم برام دعا کنید بعد از ۱۷ سال برای اولین بار مثبت شده. کل زندگیم به دوا و دکتر گذشت 

نه عزیزم دکتر نرفتیم الانم باردار شدم بخاطر سقط قبلی دیگه چشمم خیلی ترسیده

ببین توروخدا به دکترت بگو دارو بهت بده ک دیگ تجربه قبلیت تکرار نشده.بچت تو چن هفته ایست قلبی کرد؟

ممنون عزیزم برام دعا کنید بعد از ۱۷ سال برای اولین بار مثبت شده. کل زندگیم به دوا و دکتر گذشت

ایشالا صداشو میشنوی وقتی بیمارستان بودم  دو سال پیش یه خانم که حالش بد بود و زایمان کرده بود آوردن سنش زیاد نبود متولد ۶۴ ولی خیلی شکسته بود..بهش گفتم ناخواسته بوده؟گفت چی میگی؟من بعد ۱۶ سال بعد از اینهمه انتقال تو شهر خودم و شهرهای بزرگ صاحب این پسر و دختر شدم..آخ نميدونی با اینکه خودم برای سقط اونجا بودم ولی چقدر براش خوشحال بودم..اطرافیانش داشتن گریه میکردن..عزیزم تو ازش بخواه ناامیدت نمیکنه

ببین توروخدا به دکترت بگو دارو بهت بده ک دیگ تجربه قبلیت تکرار نشده.بچت تو چن هفته ایست قلبی کرد؟

فقط بهم شیاف داد دارو نداد یا نگفت این آزمایش ها رو بده..تو شیش هفته قلبش تشکیل شد یه هفته بعد رفتم گفت صداشو نمیشنوم دیگه..البته من خونریزی شدید داشتم با خونریزی رفتم سونو که صداشو شنید ولی متاسفانه نموند