2777
2789
عنوان

قلب جنین

339 بازدید | 37 پست

هفته ۸ بارداری هستم رفتم سونو گفت قلب تشکیل نشده خیلی داغون و ناامیدم بعد از ۴ بار انتقال این بار مثبت شده بودم کسی بوده تو آی وی اف قلب جنین دیرتر تشکیل شده باشه میشه امید داشت؟

ده هفته برو

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تا ده هفته وقت داری

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

دو هفته دیگه میری و صدای قلبشو که عین هلی کوپتره🤣برات پخش میکنه انشالا

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
الهی بمیرم من انتقال نداشتم بار اول که باردار شدم تو شیش هفته همه چیزش اوکی بود ولی ایست قلبی کرد،ال ...

برا من دوبار این اتفاق افتاده🥲تقدیر خدا بود

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
الهی بمیرم من انتقال نداشتم بار اول که باردار شدم تو شیش هفته همه چیزش اوکی بود ولی ایست قلبی کرد،ال ...

خیلی سخته دوبار تجربه کردم و رفتم کورتاژ ب معنتای واقعی ادم نابود میشه

انشائ الله این دفه باخبرخوش بیای گلم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

عزیزم لطفا از شیاف پروژسترون استفاده نکن...

نیاز نیست دو هفته دیگه صبر کنی یه هفته دیگه سونو تکرار کن

ایشالا تشکیل شده باشه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
قلبشون تشکیل نشد؟

اولی نه، دومی اره، هفته ۱۱ قلبش نزد

وای چقدر ناامیدی تو دختر

منم اینقدر حس بد داشتم تا همین اتفاق شما برای من دقیقا تو ۶ هفته و ۴ روز برای بچم افتاد ماه قبل کورتاژم کردن 

فقط مثبت باش همین 

مطمئن باش بچه همه چیو حس میکنه استرس یکی از  عوامل ایست قلب جنینه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست