2777
2789
عنوان

اونایی که مادرشوهر دارن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2547 بازدید | 120 پست
رفتی برگرد زیاد نرو ارزش خودتو حفظ کن مامان خودت نیست مادرشوهرته باید حد ومرز باشه بینتون احترام نگ ...

اره بخدا باید باشوهرم صحبت کنم بگم راحت نیستم با سیاست یه جوری عادتش بدم

منم سرگذشتم همین بودشوهرم لوس بودمیگف باید خونمون باشی ۱۰روزی ک مرخصی میومدخونه اخه ۲۰روز سرکاربودنیود چقدر تحمل کردم اخلاقای بدمادرشو ک اگه بگمومیگی ماددشوهرخودت فرشته بوده 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته ولی فکرکن مثلا من دارم کار اونو انجام میدم چه دلیلی داره بیاد ازم ایراد بگیره یا دستور بده؟

چون دیگه به دید عروس بهت نگاه نمیکنه به دید کسی که‌تو ان خونه هستی و وظیفه ت کارکنی حالا ان هم زورش میاد قبلاچیکارمیکرد شماعروسش نبودی حالاهم یک بشقاب بیشتر بپزه بگه دخترمردم امده خونم بهش خوش بگذره 

منم سرگذشتم همین بودشوهرم لوس بودمیگف باید خونمون باشی ۱۰روزی ک مرخصی میومدخونه اخه ۲۰روز سرکاربودنی ...

ای جانممممم عزیزم ایشالا الان به آرامش زندگیت رسیده باشی واقعا تو دوران سختیه 

چون دیگه به دید عروس بهت نگاه نمیکنه به دید کسی که‌تو ان خونه هستی و وظیفه ت کارکنی حالا ان هم زورش ...

اره راست میگی اصلا مادرشوهرا یه خوی بدی هم دارن جدی میگم

وام ثبت نام کردیم انقدر شلوغه اسممون در نمیاد

شوهرت یا تو تو مجردی چیکارمیکردی حالا دوران خوشیه ولی احترامت باید حفظ بشه

یعنی کلا شوهرت به پشتیوانه وام ازدواج امده جلو هیچ فکری نکرده ؟

شما تاریخ تعیین نکردید برا ازدواج یعنی۴سالم بگه میشینی پای عقد؟

ای جانممممم عزیزم ایشالا الان به آرامش زندگیت رسیده باشی واقعا تو دوران سختیه

اره خیلی سخت من بچه بودم راه اومدم الان ک سنم رفتهدباامیگم خاک برسرت چقدر هول بودی 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

شوهرت یا تو تو مجردی چیکارمیکردی حالا دوران خوشیه ولی احترامت باید حفظ بشهیعنی کلا شوهرت به پشتیوانه ...

ما قرار نیست عروسی بگیریم. وامو بگیریم میخایم جاش خونه رهن کنیم وسیله هامونو بگیرم عزیزم

اره خیلی سخت من بچه بودم راه اومدم الان ک سنم رفتهدباامیگم خاک برسرت چقدر هول بودی

ای بابا دور ازجونت میگن خدا قدر صبر آدما بهشون سختی میده ببین چقدر توی تو دیده که اینجوری شده بعدشم پایان هرسختی آرامش منتظرته اگه الان نداریش قطعا بهش میرسی عزیزدلم♥️

ما قرار نیست عروسی بگیریم. وامو بگیریم میخایم جاش خونه رهن کنیم وسیله هامونو بگیرم عزیزم

منم میدونم میگم یعنی شوهرت له امید وام ازدواج امد جلو یک درصد فکر نکرد وام را ندن هیچ پشتیوانه نداره بهتربود پدرت تاریخ مشخص میکرد مثلا بیشتراز یکسال عقد نمونید

برای چی تو دوران عقد ماهی دو هفته اونجا میمونی؟؟؟ یک ساعت که راهی نیست برگرد خونتون... من تو تهران ه ...

دمت گرم

خوب توجیهش کردی😅😅😅

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
خب به این فکر کن سرخونه و زندگیت هستی هرماه دوهفته اش مادرشوهرت بیعد خونتون بمونه!!!همونقدر براش عذا ...

وااااای خدانکنه گاهی میگه بیام دو روز خونتون بمونم تودلم میگم بدبخت شدیم روزشم تعیین کرد حالا خونه اون یکی عروسا نمیره بمونه شانس گند منه