2777
2789
عنوان

اونایی که مادرشوهر دارن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2547 بازدید | 120 پست
انسانه دیگه ،همه اخلاق بد داریم معصوم که نیستیماون برای اعضای خانوادش هم اخلاق بد داره مثل من و شمام ...

درسته ولی فکرکن مثلا من دارم کار اونو انجام میدم چه دلیلی داره بیاد ازم ایراد بگیره یا دستور بده؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر خوب بود این اخلاق اگه داشتم متاسفانه خیلی اذیت میشم میریزم تو خودم این وام کوفتی ام در نمیاد را ...

ان شاءالله درمیاد.

هرشب سوره واقعه بخون تاثیر شگفت انگیزی داره برای مسائل مالی.

یادمیگیری کم کم محلش ندی.

من ۱۳ ساله عادت کردم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

برید خونه خودتون همه این حساسیت ها درست میشه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
درسته ولی فکرکن مثلا من دارم کار اونو انجام میدم چه دلیلی داره بیاد ازم ایراد بگیره یا دستور بده؟

شما کار اونو انجام نمیدی شما وقتی مهمونی که در ماه یک یا دوبار بری تازه طلب کار هم هستی توقع داری دوهفته بشوره بسابه برای شما

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

چرا چیکار کنم پس؟

رفتی برگرد 

زیاد نرو ارزش خودتو حفظ کن 

مامان خودت نیست مادرشوهرته  باید حد ومرز باشه بینتون 

احترام نگه دار ومحبت ولی هفته ای یبار برو و نمون شب 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

شما کار اونو انجام نمیدی شما وقتی مهمونی که در ماه یک یا دوبار بری تازه طلب کار هم هستی توقع داری دو ...

نگفتم بکنه میگم ایراد نگیره خوشم نمیاد مثلا ببینم ازاول کارم تااخرش یکی بالاسرمه عین جغد

نگفتم بکنه میگم ایراد نگیره خوشم نمیاد مثلا ببینم ازاول کارم تااخرش یکی بالاسرمه عین جغد

خونشه زندگیشه دوست داره شما هم کمتر برو احترامت حفظ شه

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴