2777
2789
عنوان

اونایی که مادرشوهر دارن بیاین

2547 بازدید | 120 پست

بچه ها چرا مادرشوهر اینجورین؟ 

هرچقدرم مهربون باشن بازم یه اخلاق گند دارن

من عقدم ما و همسرم یه ساعت راه خونمونه که ماهی دوهفته مجبورم خونه اونا بمونم از یکی از اخلاق های گند مادرشوهرم اینکه مثلا من وقتی غذا درست میکنم از روبرو چشم ازت برنمیداره انگار زیر نظری حالا شاید بعضیا براشون مهم نباشه ولی من خیلی بدم میاد یامیاد میگه آب غذات کم نیست اونو زدی اینو زدی وااااای دوست دارم خفش کنم خیلی زده شدم ازش بااین اخلافاش حالا این یه مورده چیکارکنم؟ 🥺 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوری ودوستی اصلا روت باز نشه بااونا اصلا نمون حتی یه شب 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

دو هفته موندن اشتباهه، راهی نیست که، هفته ای یک روز برو سر بزن

اره بخدا دوری بهتره اخه شوهرم قبول نمیکنه میگه دلم تنگ میشه چندتا از اخلاقای مامانشم گفتم میگه پیره دیگه تحمل کن ولی نمیشه تاکی تحمل کنم

بهش بگو مامان خیالتون راحت باشه من وقع اشپزی حواسم پرت میشه اینطوری ک شما میگید

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

حداقل یکی نیست بگه بلدی بیا درست کن نه اینکه مادیگه داریم درست میکنیم بیای نظر بدی😏

وقتی نصف ماه اونجایی دیگه مهمون نیستی که محترمانه و رودروایسی دار باهات رفتار کنه 

انسانه دیگه ،همه اخلاق بد داریم معصوم که نیستیم

اون برای اعضای خانوادش هم اخلاق بد داره مثل من و شما

مادرشوهرمن ماهه خیلی دوستش دارم ولی ریز بشم کلی اخلاق بد داره

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
حداقل یکی نیست بگه بلدی بیا درست کن نه اینکه مادیگه داریم درست میکنیم بیای نظر بدی😏

هر ماه نصفشو اونجایی عزیزم شما الان صاحب خونه ای

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

هیچی خواهرم با یه لبخند ردش میکنم بره حوصله بحث ندارم باهاش

چقدر خوب بود این اخلاق اگه داشتم متاسفانه خیلی اذیت میشم میریزم تو خودم این وام کوفتی ام در نمیاد راحت شم

اره بخدا دوری بهتره اخه شوهرم قبول نمیکنه میگه دلم تنگ میشه چندتا از اخلاقای مامانشم گفتم میگه پیره ...

انقدر کارت اشتباهه که چند سال بعد میفهمی چیکارکردی

اره بخدا دوری بهتره اخه شوهرم قبول نمیکنه میگه دلم تنگ میشه چندتا از اخلاقای مامانشم گفتم میگه پیره ...

به هرحال دلیلش همینه، همه چیز که نباید باب میل ایشون باشه، بعدها بدتر هم میشه چون واقعا یک ساعت راه چیزی نیست میری دو هفته میمونی