2821
2789
عنوان

کار‌کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 40 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خورم اگ استرس نراشتم حتما کلی کتاب میخوندم و فیام میدیدم و ورزش میکردمواقعا زندگی بدون استرس بی پ ...

دقیقاً ، خیلی 

ولی من مشکل پول فعلأ ندارم. درس میخونم و کل زندگیم شده همین کتابا ، خانواده ام مجبورم کردن از بچگی ، واسه اینکه به منبع درآمد خوبی تو آینده برسم باید سخت درس بخونم. دیگه خواه و ناخواه کل دغدغه ذهنیم شده پول

دقیقاً ، خیلی ولی من مشکل پول فعلأ ندارم. درس میخونم و کل زندگیم شده همین کتابا ، خانواده ام مجبورم ...

پول باشه زنرگی حیلی قشنگه

البته به شرط اینکه بلد‌باشی استفاده کنی

ی سریا رو میبینم پولدارن بازم بلد‌نیستن از زندگی لذت ببرن

چی تحقق پیدا کنه؟ توهم یا واقعن یه منبع درآمد عالی داشته باشیم؟

ن اینکه همه کار ها رو هوش مصنوعی تمجام بده و دولت درامد پایه پخش کنه و عملا نیاز به کار‌نباشه

پول باشه زنرگی حیلی قشنگهالبته به شرط اینکه بلد‌باشی استفاده کنیی سریا رو میبینم پولدارن بازم بلد‌نی ...

وای آره... یا دارن پول جمع میکنن یا به بهونه خوشی و لذت زدن به بیراهه و بیشتر آرامش ندارن

وای آره... یا دارن پول جمع میکنن یا به بهونه خوشی و لذت زدن به بیراهه و بیشتر آرامش ندارن

باز کسی که میره تو لذت طلبی ی جیزی

اون که همش‌پول رو پول میذاره و استباده نمیکنخ واقعو ادم بدبختیه

چن تا رو میشناسم از نزدیک

زندگیشون عین فقیراست ولی کلی پول دارن

ن اینکه همه کار ها رو هوش مصنوعی تمجام بده و دولت درامد پایه پخش کنه و عملا نیاز به کار‌نباشه

غیر ممکنه ، همون هوش مصنوعی مارو برده خودش میکنه. مطمعن باش. تا نسل بشر هست باید ازمون بیگاری بکشن.

غیر ممکنه ، همون هوش مصنوعی مارو برده خودش میکنه. مطمعن باش. تا نسل بشر هست باید ازمون بیگاری بکشن.

ن عزیزم

همون طور‌ک تگنولوژی زندگی ما رو این همه زاحت کرد هوش مصنوعی هم همینه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز