2777
2789
عنوان

کار‌کردن

320 بازدید | 40 پست

اگه ی منبع بی نهایت پول داشتین که تا اخر عمر استفاده کنین بازم کار میکردین

لطبا تو کامنتا دلایلتونم بگین

تعداد رای : 23
نظرسنجی
بله
8
34%
خیر
14
60%
دیدن نتایج
1
4%

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه کاری که دوسش دارم رو داشتم عاره 

ولی بیگاری برای دیگران نه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

میشدم ایلان ماسک 

شرکت های فضایی بزرگ می‌ساختم اسمشونو میذاشتم تایتانیک فضا 

بزرگترین فضاپیما رو می‌ساختم میزدم به دل فضای بی انتها 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

کارایی که دوست داشتمو انجام میدادم. روزی یک ساعت میخوابیدیم و بقیه روز ورزش میکردم و نقاشی میکشیدم و کلاس نقاشی برگزار میکردم و کتاب میخوندم و کتاب می‌نوشتم و ..... چه کارای کوچیک و بزرگی تو دلم مونده.

چ کاری رو دوست داری عزیزم به عنوان مثال

نجاری و طراحی 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

کارایی که دوست داشتمو انجام میدادم. روزی یک ساعت میخوابیدیم و بقیه روز ورزش میکردم و نقاشی میکشیدم و ...

منم میومدم کلاس نقاشیت 😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز