2821
2789
عنوان

کار‌کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 40 پست
جالبهتا حالادر جهتش هم فعالیتی کردی؟

طراحی عاره یه مدت کلاس میرفتم 

نجاری هم چند جا رفتم‌ واسه استخدام نشد 

ولی یه روز بلاخره میشه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طراحی عاره یه مدت کلاس میرفتم نجاری هم چند جا رفتم‌ واسه استخدام نشد ولی یه روز بلاخره میشه

الیته کار منطورم همبن مدل سرکار رفتنه

تو خونهطراحی کنی فکر نکنم به اون معنا کار حساب شه

نجاری ولی فکر‌کنم خیلی سخت باشه

مهم نیستمن به خاطر تو میام😂

لطف داری شما ❤️ من با کلاسای هنری و ورزشی و گروهی خیلی بهم خوش میگذره ، حتی همون سختی و درد و اذیتش هم لذت بخشه.حیف که تا الان فرصتشو نداشتم. وگرنه خودمو تو این کارا غرق میکردم.

لطف داری شما ❤️ من با کلاسای هنری و ورزشی و گروهی خیلی بهم خوش میگذره ، حتی همون سختی و درد و اذیتش ...

من خورم اگ استرس نراشتم حتما کلی کتاب میخوندم و فیام میدیدم و ورزش میکردم

واقعا زندگی بدون استرس بی پولی خیلی قشنگاه

الیته کار منطورم همبن مدل سرکار رفتنهتو خونهطراحی کنی فکر نکنم به اون معنا کار حساب شهنجاری ولی فکر‌ ...

نه تو خونه مثلا یه شرکت طراحی داشته باشم یا تو شرکت کار کنم 

یا نحار باشم و طراح چیزای چوبی قشنگ طراحی کنم و بسازم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نه تو خونه مثلا یه شرکت طراحی داشته باشم یا تو شرکت کار کنم یا نحار باشم و طراح چیزای چوبی قشنگ طراح ...

کلا ساختن و خلق کردن یکی از بزرگترین لذت های دنیاست

قبلش بیعانه رو باید بدین.شنیدین پولدارا خسیسن؟ منم باید عادت کنم😂🤣🤣

😂😂